Auto Bild : AVRUPA’nın En İyisi AIRMAN

0
6666

Avrupa’nın ve Almanya’nın en yüksek tirajlı, en saygın otomobil dergisi AUTO BILD son sayısında yol kenarı lastik yardım/tamir setleri kategorisinde Almanya Teknik Test ve Gözetim kurumu GTU test sonuçlarını esas alarak Almanya’da satılan en iyi lastik tamir set/kit olarak Airman ResQ ve ResQ Tech modellerini sayfalarında okuyucularına yayınladı.
Geçtiğimiz aylarda GTU ( Almanya Teknik Test ve Gözetim Merkezi ) tarafından Almanya’da en çok satılan ve kullanılan lastik tamir setlerini test etti ve Airman ResQ lastik tamir seti Almanya piyasasında satılan ve kullanılan en iyi lastik tamir/yol yardım seti/kiti seçildi.
Almanya’nın seçkin otomobil dergisi AUTO BILD ,tüm ürün setlerinin eşit ölçek ve şartlarda 14 ayrı kriter üzerinden değerlendirildiği GTU testlerinde ikinci olan en yakın üründen tam 67 puan fark ile toplam 337 puan ile öne çıkan ve birinci olan Airman ResQ modeline özel sayfa ayırdı.

Auto Bild son sayısında Airman modelleri arasında ki standart ve ekonomik model olan Resq lastik tamir setinin yanında ,entegre ve daha kolay pratik , kullanıcı dostu modeli ResQ Tech içinde ayrı bir tanıtım bölümü yayınlandı.
Türkiye’de de seçkin Lastik mağazalarında ,otomobil ve aksesuar satış noktalarında satılmakta olan Airman lastik tamir ürünleri hakkında daha fazla tanıtım ve bilgi internet sayfasında yayınlamaktadır.
www.otolastiktamirseti.com

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here