FERHAT DEĞER A.Ş. & BRİSA ile Birlikte Perakende Pazarına ‘’Hızlı ve Pratik’’ Bir Dönüş Yapıyor

0
9647

Uzun değerlendirme ve müzakere süreçleri sonucunda Haziran 2019’da varılan anlaşmayla Ferhat Değer A.Ş. & Brisa ile birlikte başlangıcı İzmir il merkezi olmak üzere 4 yeni perakende hızlı bakım servisi mağazası açıyor.

Brisa’nın Türkiye’de 50’den fazla noktada hizmet veren hızlı bakım servisi konsepti Otopratik ve Propratik mağazaları Ferhat Değer A.Ş. ortaklığında İzmir’de büyümeyi hedefliyor. İlk aşamada 4, orta vadede 30 noktaya çıkması planlanan noktalarda lastik satış ve hizmetlerinin yanı sıra araç periyodik bakım, akü satış ve bakımı, yağ değişimi, elektrik, klima gibi servisler de müşterilere sunulacak.

Bridgestone, Lassa, Dayton markalı lastikler, Bandaq kaplama ürünleri, Otopratik ve Yuasa markalı akülerle perakende satışa ek olarak Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde bölgesel toptancılık misyonunu da üstlenen Ferhat Değer A.Ş. Brisa’nın onaylayacağı her potansiyel noktada eğitimli kadrosuyla güvenilir hizmet ve destek vermeye hazır olacaktır.

Gaziemir Merkez Ofiste kurulacak Eğitim Merkezinde binek, kamyonet ve kamyon filolarına yönelik satış ekibinin, mağaza yöneticilerinin, servis çalışanlarının, dağıtım ekibinin ve satış sonrası hizmetler ekiplerine düzenli eğitimler verilerek müşterilere mükemmel müşteri deneyimi sağlanmaya çalışılacaktır.

Toptan lastik pazarının en önemli oyuncularından Ferhat Değer A.Ş.‘nin perakendede de var olma isteği, son tüketiciye  dokunma, pazarın ihtiyaçlarını yakından keşfetme ve  bu konuda Brisa’nın verdiği güvene dayanmaktadır. Her iki şirketin yöneticileri de bu iş birliğinin geleceğe yönelik güçlü bir vizyon sunduğunu, bu iş birliğiyle müşterilere kaliteli ürünler ve güvenilir, uzman hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını paylaştılar.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here