ATEK MAKİNA , Corghi Uniformity Türkçe Videosunu Yayınladı

0
7692
Atek Makine A.Ş. Türkiye distribütörü olduğu dünyanın önde gelen Otomotiv ,Lastik ve Garaj Ekipmanları üreticisi İtalyan Corghi firmasının  ödüllü  lastik sökme-takma ve uniformity(Düzgünlük) ölçüm makinası  Corghi Uniformity ‘nin Türkçe tanıtım videosunu Atek TV – Youtube kanalında  yayınladı .

Avrupa’nın tüm otomotiv markalarının satış sonrası servis onaylı ekipman tedarikçisi  Corghi lastik değiştirme, balans ve öndüzen sistemleri  aynı zamanda tanınmış lastik markalarının da onay ve tercihine sahiptir.Otomotiv ve lastik servis noktalarına, garajlara tüm çeşitleri, en son teknoloji yenilikleri  ile  satış,servis ve eğitim hizmetleriyle  Atek Makine ,Corghi markasını  tüm ülke genelinde Türkiye distribütörü  olarak taşımaktadır. Türkiye’nin en büyük garaj ve servis ekipmanları üreticisi olarak önde gelen otomotiv ve lastik markalarında onaylı tedarikçi olarak Atek Makine A.Ş.   Corghi ürünlerinin pazarlama materyalleriyle kullanıcıların eğitim ve gelişimine katkılar sağlamaktadır.

Youtube AtekTV kanalında yayına konulan                     “Neden Uniformity ? – Corgi “  videosu lastik noktalarında çalışan operatör ve teknisyenlere Corghi Uniformity Lastik Sökme-Takma makinasıyla lastik düzgünlük/uniformity önemini ve servis öncesi tespitinin ,balans ve öndüzen ayarlarına katkısını ,sürüş güvenliği,konforu için önemini Türkçe anlatmaktadır.

Diagnostik özellikli Corghi Uniformity lastik sökme-takma makinası standart lastik değişim işlemleri yanısıra , jant/lastik kombinasyonunun yüklü/yüksüz yol şartlarını simüle ederek geometrik analizini,kontrolünü yapar, daha güvenli , konforlu  sürüş ve performans için  uygun eşleşme ( Match Mounting )  pozisyonunu tespit ve işaret eder . Simulasyonda yol şartlarında yanal ve dikey kuvvetler uygulanarak test edilirken, poligonlu lazer tarayıcı ile lastik ve jantın geometrik ölçümleri yapılır. Günümüzün ileri teknoloji ,yüksek performans (HP / UHP) lastikleri için dünyada ki en uygun ve ideal çözüm ekipmanıdır.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here