Continental, 5 Bin Kamyon Sürücüsüne Ulaştı

0
5392

Continental’in Türkiye’nin dört bir yanındaki, kamyon kooperatiflerine yönelik başlattığı bir aylık roadshow sona erdi. “Yola Çıkana Arka Çıkar” sloganıyla 21 ilde lojistik sektöründe hizmet veren emektar kamyon sürücüleri ile buluşan Continental; ürün, hizmet ve servislerinin yanı sıra teknolojileri hakkında bilgiler de verdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikler ile yaklaşık 5 bin kooperatif üyesine ulaşıldı.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, kamyon lastiklerinde sunduğu ürün, çözüm, hizmet ve servis avantajları konusunda sürücüleri bilgilendirmek amacıyla yaklaşık 7.500 kilometre katederek 21 ili kapsayan bir roadshow gerçekleştirdi.  Oldukça yoğun ilgi gören etkinlikler ile yaklaşık 5 bin kooperatif üyesine ulaşıldı. Yeni Ford Trucks F-Max’in orijinal ekipman tedarikçilerinden olan Continental, bir ay süren roadshow kapsamında lastik hava basıncı ve diş derinliğinin önemine değinirken yakıt tasarrufu, kilometre performansı, güvenlik, konfor ve dayanıklılık gibi birçok fayda sunan kamyon lastikleri hakkında bilgiler verdi. Otomotiv ve lastik teknolojisinin bir arada olduğu tek şirket olan Continental ayrıca teknolojileri hakkında bilgiler de paylaştı ve roadshow’a katılım sağlayanlar Ford Trucks F-Max’i yakından tanıma şansına sahip oldu.

Yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Continental Türkiye Kamyon Lastikleri Satış Müdürü Hartwig Kühn, “Özellikle uzun mesafe taşımacılık olmak üzere, kamyon kooperatiflerinin de dâhil olduğu nakliye sektörü zorlu bir rekabet ile karşı karşıya. Güvenliği de bir kenara bırakmadan, taşınan ürünlerin güvenilir bir biçimde teslim edilmesi, uygun maliyet, yakıt verimliliği ve lastik sırtını yenileyebilme gibi özellikler kamyon sürücüleri için en önemli konuların başında geliyor. Tüm bu özellikler kamyon lastiklerimiz tarafından sağlanabiliyor. Continental olarak kamyon sürücülerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek için ürünlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Örneğin ContiPressureCheck teknolojilerimizi ile lastik nedeniyle olası kaza risklerini minimize ederek, iş sağlığı ve güvenliği konusunda kooperatiflere yardımcı oluyoruz. Tabii ki kamyon sürücüleri için bizden sadece lastik satın almaları yeterli değil. Bu müşterilerimiz bütüncül servis ihtiyacı da duyuyorlar. Bu nedenle kamyon tarafındaki müşterilerimize 360 derece servis de sunuyoruz. Bir ay süren ve çok verimli geçen ziyaretlerimizde hem bu hizmetlerimizi kamyon sürücüleri ile paylaşma imkânı bulduk hem de kendilerine lastik eğitimleri verdik.” dedi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here