HİTİT RALLİSİ Yıllar Sonra Evine Döndü

0
5516

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Hitit Rallisi’nin “Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları” desteği ile yıllar sonra evi olan Başkent’e döndüğünü belirterek, “Hitit Rallisi bir otomobil yarışı, ancak asıl yarış şehrimizi geliştirmek ve marka haline getirmek için yapılıyor” dedi.  Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun düzenlediği “2019 Zafer Vatansever Ralli Kupası”nın son yarışı olan ve Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından “Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları” desteğiyle gerçekleştirilen 46. Hitit Rallisi, 16-17 Kasım’da Ankara’da düzenlenecek.

ATO Başkanı Baran, düzenledikleri basın toplantısında Ankara’nın önemli değer ve markalarının bir araya geleceği “Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları” organizasyonu öncesinde Hitit Rallisi’nin evine döndüğünü ifade etti. Baran, “Hitit Rallisi uzun süredir Ankara’da yapılamıyordu, otomobil sporları alanında önemli bir değerimiz olan rallinin evine dönmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu markaya sahip çıkarak, tanınırlığını artırma görevi bizlere düşüyor.” dedi.

-BİR ANKARA MARKASI: HİTİT RALLİSİ-

Ankara Ticaret Odası olarak Başkent Ankara’nın, hem marka değerini yükseltmek hem de içinde yer alan marka unsurlarının sayısını artırmak istediklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirten Baran, Formula 1 yarışlarının düzenlenen ülkelere sağladığı faydalardan bahsetti.   Baran, Başkent’in önemli spor dallarına ev sahipliği yapmasını önemsediklerini ifade ederek, organizasyonun sadece otomobil yarışı için değil, Ankara’yı geliştirmek ve marka haline getirmek için de yapıldığını aktardı. Baran, 28-29-30 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek “Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları” hakkında da şunları söyledi: “ATO olarak düzenlediğimiz Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları, Türkiye’nin marka alanında en büyük buluşmalarından birisi olacak. Etkinlik kapsamında, girişimcilik, markalaşma ve marka yönetimi, reklamcılık, pazarlama ve pazarlama yönetimi, inovasyon gibi markalaşmayla ilgili tüm konular ele alınacak ve deneyimler paylaşılacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here