Birlas Motobike İstanbul’da Yasco Ürünlerini Tanıttı

0
6989

Bu yıl 12.si gerçekleşen Motobike İstanbul kapsamında, iş insanı Yakup Sabancı’nın firması BİRLAS çatısı altında çıkardığı YASCO marka yerli motosiklet yağ ve lastiklerini tanıttı. 

İthal ettiği ürün gruplarının yanı sıra üretimini üstlendiği YASCO marka bu yeni lastik ve motosiklet yağlarının çok yakında birçok satış noktasında ilgilileriyle buluşacağı müjdesini veren Sabancı 2020 yılı hedeflerine yoğunlaştıklarını belirtti.

Messe Frankfurt İstanbul tarafından organize edilen fuarda distribütörlüğünü üstlendiği Bridgestone Motosiklet Lastikleri, K&N Air Filter gibi dünya markalarını temsil eden Birlas aynı zamanda Yasco markasıyla üretimini gerçekleştirdiği ürünlerin özel tanıtımlarını gerçekleştirdi.

Birlas Motorsporları 1990 yılında Sabancı Holding’in ortaklarından olan Yakup Sabancı tarafından kurulmuş olup, 28 yıldır Türkiye’de lastik, otomobil aksesuar,jant,yarış ekipmanları sektörlerine hizmet vermektedir. Birlas Türkiye’de Lassa ve Bridgestone lastiklerinin üretimini gerçekleştiren Brisa’nın ana bayiliğini yapmakta ve aynı zamanda pek çok dünya markasının distribütörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca tüm bu ürün çeşitliliğini birlasshop.com üzerinden online satışla müşterilerine sunmaktadır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here