Bridgestone’nun Duravis R002 Islak Zemin Performans Özelliklerini TÜV SÜD Testinde Gösteriyor

0
5423

Islak frenleme ve yanal ıslak yol tutuş performansını inceleyen kıyaslama testlerinde Bridgestone’nun Duravis R002, selefi R001’den önemli bir gelişme gösterdi ve rakiplerinden daha iyi performans gösterdi.

13 ülkede 17 filo ile ortaklaşa geliştirilen ve test edilen Duravis R002 lastikleri, çeşitli yol koşullarında yıl boyunca performans gösterecek şekilde tasarlandı. Bunun sonucunda, kışa hazır, 3PMSF işaretli lastikler, ıslak yol tutuşunda sınıfının en iyisi “A” notu aldı. Ve şimdi ünlü bağımsız test enstitüsü TÜV SÜD, Duravis R002’nin ıslak koşullarda da sınıfının en iyisi performansa sahip olduğunu buldu.TÜV SÜD testlerinde, Bridgestone Duravis R002 diğer takip marka lastikler ile karşılaştırmalı kullanıldı ve Bridgestone lastiği, sadece 24.9 metrelik fren mesafesi ile hem ıslak zeminde (3.18 m / s2 ıslak çember üzerinde ortalama yanal hızlanma ile) hem de ıslak zeminde frenlemede daha iyi performans gösterdi. Islak zeminde sınıfının en iyisi olarak, yağmurlu hava koşullarında tüm yol kullanıcıları için güvenlik açısından ek bir fayda sağlar.

Test sonuçları hakkında yorum yapan Bridgestone EMIA Ticari İş Birimi Başkan Yardımcısı Steven De Bock: “Duravis R002, modern filo zorlukları göz önünde bulundurularak tasarlandı. Maliyet ve çevresel baskılar filo yöneticileri için her zaman akılda kalacak ve lastiklerimizin bu endişeleri gidermeye yardımcı olduğunu söylemekten gurur duyuyoruz. Ancak güvenlik, özellikle zorlu yol koşullarında her zaman çok önemli olacaktır.” dedi. “TÜV SÜD’nin Duravis R002’yi sınıfının en iyisi ıslaklık performansı sunmak için bulduğunu duymak, filoların zorlu koşullarda çalışmalarını ve güvenli kalmasını sağlarken operasyonel maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir lastik için büyük bir tanımadır.” Açıklamasında bulundu.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here