Alliance Agri Star II Lastiğini Tanıttı

0
7738

Alliance Tire Group kısa süre önce AGRI STAR II şeklinde yepyeni bir radyal traktör lastiği piyasaya sürdü.

Agri Star II lastikleri, tarlada ve yolda en iyi performansı sağlamak için çiftçiler ve bayilerle yakın işbirliği içinde tasarlanmıştır. AGRI STAR,Alliance mühendisleri tarafından geliştirilen benzersiz Stratified Layer Techonolgy (SLT) / Tabakalanmış Katman Teknolojisine (SLT) sahiptir. İngiltere’de LAMMA 2020 fuarındaki sunumun ardından, tüm lastik ebat yelpazesi  küresel olarak piyasaya sürülecek. AGRI STAR II, pazar ebatlarının  neredeyse% 100’e kadar karşılayan spesifik ebatlar  ve çeşitli yük endeksleri de dahil olmak üzere 70 s ve 85 serilerinde 76 SKU’da satışa sunulacak.

Tabakalı Katman Teknolojisi (SLT)/The Stratified Layer Technology , uzun süreli aşınma ve daha iyi genel performanstan sonra bile iyi çekiş için çok açılı blokların  bir kombinasyonudur. Her lastik blok  2 katmandan oluşur: Üst katmanın tek açılı bir profili ve alt katmanı – çok açılı bir profili vardır. Üst tabaka aşındığında (genel aşınmanın% 40’ından sonra), alt tabaka devreye girer – lastik blok  geometrisini değiştirir ve tamamen yeni bir lastik olduğu için tekrar mükemmel çekiş sağlar. Buna ek olarak, uzun kaliteli ömür ve yüksek çekiş gücü için SLT Blok  kombinasyonu, tüm lastik ömrü boyunca yolda daha iyi bir yol tutunma  performansı ve yol aşınmasına karşı daha yüksek direnç, gelişmiş patinaj önleme ve frenleme özellikleri ve ayrıca boyunca  mükemmel kendi kendini temizleme özellikleri sunar.

AGRI STAR II, daha yüksek lastik hacmi, arttırılmış sertlik, daha geniş zemin temas alanı ve artan ön duvar yüzey alanı ile karakterizedir. Dahili karşılaştırmalı testler, üstün lastik sırtı bileşiği nedeniyle, bu lastiğin daha etkili bir anız hasarı direncine sahip olduğunu ve kesme ve talaş direncinde mükemmel olduğunu göstermektedir. Hız derecesi, standart 70 serisi lastiklerden daha yüksek olan D seviyesine (65 km / s) yükseltildi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here