Nokian,Tractor King Serisine Yeni Ebatlar Ekliyor

0
4603
Lastik_Magazin_2020_Nokian

Nokian Lastikleri ilk olarak 2018 yılında pazara sunduğu   Asfalt Dışı lastikleri serisi Tractor King çeşitlerine yeni ebatlar ekliyor.

Tractor King orman ve  hafriyat lastiklerinin  gücünü yeni bir Blok desen ile  birleştiren Nokian , 2019’da sekiz yeni lastik ebatı  piyasaya sürmüştü .Nokian Lastikleri Ürün Müdürü Teemu Vainionpää “Yeniliklerimizin sürekli geliştirilmesi ve iyileştirilmesi bizim için son derece önemlidir” diyor. “Ve elbette bu gelişimi  yaymak istiyoruz. Bu yüzden Nokian Tractor King lastiğinin çok çeşitli makineler için kullanılabilir hale getirilmesi şart ”dedi.

Makine ağırlıklarındaki artışla, beygir gücü ve yol hızları fark yaratan bir traktör lastiğine ihtiyaç duyuyor. 320 kPa’lık yüksek yük kapasitesi ile Nokian Tractor King lastiği ağır traktör aksesuarlarının kullanımını da desteklemektedir. “ Geniş sırt sayesinde daha fazla temas alanı var. Aynı zamanda çift blokla  daha çekişli kenarlar sağlıyor ”diyor Hergenroth, Almanya’da ormancılık ve ormancılıkta çalışan Christof Wiederstein deneyimini  “Lastik çamurlu koşullarda mükemmel bir şekilde çalışıyor ve kaygan kayalarda bile birinci sınıf çekiş ve yanal tutuş sağlıyor.”sözleriyle paylaştı.Nokian Tractor King serisinin  Nisan 2020’den itibaren 650 / 65 R 42 yeni ebatı satışa sunulacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here