18 Mart Çanakkale, Hilal’in Gölgesinde Yatan Kahramanlar

0
5489

Geri dönmeyi asla düşünmeden, Çanakkale’yi geçilmez yapan kahramanlar, başta büyük asker, baş komutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve Hilal’in gölgesinde yatan kahramanlar sizleri şükranla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

CC.Allahın baş köşesinde olun ..

LASTİK MAGAZİN

Türkiye lastik, jant, akü ürünleri, satış sonrası ve servis hizmetleri, servis ve garaj malzeme, donanım ve ekipmanları dergisi olarak sektörümüz dışından bir çalışmayı Çanakkale Zaferinin 105.ci Yılı Onuruna Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığı (ÇATAB) tarafından yapılan projeyi paylaşmak istiyoruz.

Emeği geçenleri kutluyoruz.

LASTİK MAGAZİN

18 MART ZAFERİNE ÖZEL VİDEO

Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığı (ÇATAB) 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümüne özel video hazırladı. Tarihi zaferin kahramanlarını “Hilalin Gölgesinde Saklı Abideler” sloganı etrafında buluşturan ÇATAB’ın hazırladığı video, televizyon ekranlarından ve internet üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Çanakkale ruhunun toplumu oluşturan büyük, küçük, genç, yaşlı tüm bireylerinin özverisi ile kazanıldığı düşüncesinden yola çıkarak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümünün sloganını “Hilalin Gölgesinde Saklı Abideler” olarak belirleyen Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığı (ÇATAB), bu özel gün için bir video hazırladı.

Bu yurdun her karış toprağı için savaşan, cephede, cephe gerisinde omuz omuza ve kardeşçe Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a dil, mezhep, sınır fark etmeksizin tüm gücü ve inancıyla onuruyla direnen bir milleti anlatan video izleyicilerine oldukça duygulu anlar yaşattı.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, hazırlanan video hakkında şunları söyledi: “Milli birlik ve beraberliğimizi taçlandıran 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kapsamında vatandaşlarımızı aynı gurur ve bütünlük hissiyle bir araya getirmek amacıyla hazırladığımız video, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Başkanlık olarak hazırladığımız videonun televizyon kanallarında yayınlanması için uğraşıyoruz. Çanakkale`yi 18 Mart`ta tek bir dille, güçlü bir şekilde tüm Türkiye`de hatta tüm dünyada duyurmayı arzu ediyoruz.”

“Hila“Hilalin Gölgesinde Saklı Abiler” Kampanyası Video (Uzun Versiyon) Linki;
https://we.tl/t-WbkKMeRhyylin Gölgesinde Saklı Abiler” Kampanyası Video (Uzun Versiyon) Linki;
https://we.tl/t-WbkKMeRhyy

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here