Dünyanın en büyük hızlı servis zincirlerinden olan MİDAS, artık Türkiye’de

0
5152

Dünyanın önde gelen hızlı servis konsept markalarından Midas, Soylu Grup ve Mobivia Group ortaklıklarıyla Türkiye’de ki ilk servis noktasını İstanbul Kadıköy-Sahrayıcedit semtinde, Bakırcı garagineering işbirliğiyle kurdu.  

 

Midas, macerasına Amerika’da başlamıştır. Birleşik Devletler ve Kanada’da toplam 1500, Avrupa genelinde 700 noktası bulunmaktadır.  Markanın Avrupa ve Ortadoğu temsilcisi, 2004 yılında Fransız Mobivia Group olmuştur. Midas, tüm marka/model araçlara tanı yapma, periyodik bakım, fren sistemi bakım/onarım, lastik ve akü değişimi, klima sistemi bakım/onarım, egzoz sistemi bakım/değişim gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Midas, Türkiye’deki faaliyetlerine Bosch, Castrol, Total, Valeo, Pirelli, Mann Filtre gibi alanlarında güçlü lider markalarla işbirliği yaparak başlamıştır.

 

2018 yılında Türkiye’de, Soylu Grup ile Mobivia Group ortaklığıyla kurulan Midas Türkiye, “Garantili ve Kaliteli” hizmeti uygun fiyata sunma hedefi ile ilk noktasını İstanbul Sahrayicedit’te açmıştır.

 

Bakırcı garagineering, Midas standartları çerçevesinde; Mimarlık, İnşaat, Ekipman, Kurulum, Eğitim ve MYK Belgelendirme konularında “360° Hizmet Konsepti” ile bu oluşumda yer almıştır.

 

Bakırcı garagineering, araç üreticileri tarafından onaylanmış 30’dan fazla distribütörlüğü ile Türkiye’deki otomobil servislerinin, mimari olarak bina tasarımı, servis bölümünün bakım onarım ekipmanlarının tedariği, bu ekipmanların satış sonrası hizmetleri, teknik personelin eğitimleri, mesleki yeterlilik belgelendirmeleri, servisin verimliği için iş geliştirme projeleri ve servisin yedek parça danışmanlığı konularında hizmet sunan, Türkiye’nin en geniş marka ve hizmet ağına sahip şirketidir.

Üretici standartlarını esas alarak, sürdürülebilir hizmetler bütününü sektöre ve topluma değer kazandıracak şekilde sunmayı misyon edinmiş olan Bakırcı garagineering, faaliyetlerine başta Türkiye olmak üzere, Azerbaycan, KKTC, Irak, Gürcistan, Türkmenistan, Özbekistan, Katar ve ABD gibi ülkelerde devam etmektedir.

Yönetici Ortak Mehmet Karakoç, yeni iş ortaklıkları olan Midas noktası için; “Midas hızlı servis konseptinin ilk uygulayıcısı ve “Stratejik Çözüm Ortağı” olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Firmamızın başarıyla tamamladığı ilk Midas servis noktasının hayırlı olmasını ve başarılı işler yapmasını dileriz.” dedi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here