Avrupa’da STARCO ve Kenda Teknik Ekiplerini Birleştirdi

0
3991

Daha fazla teknik gelişme sağlamak ve küresel teknik kurulumdaki sinerjiden faydalanmak için STARCO ve Kenda Avrupa’daki iki teknik ekibi birleştiriyor.

Kenda’nın Avrupa’daki teknik kurulum ve her iki şirketin Avrupa büyüme planlarındaki araştırma ve geliştirmeye yaptığı yatırımlarda bu önemli bir adımdır.

Kenda 2017 yılında STARCO’yu satın aldığından beri, Avrupa ve ABD’deki teknik ekipler arasındaki işbirliği seviyesi arttı. Şimdi şirketler güçlerini birleştiriyor ve teknik kaynakları tek bir organizasyonda birleştiriyor. “Bu, Kenda’nın Akron’daki Kenda Amerika Teknik Merkezi’ne büyük yatırım yaparak ABD’de izlediği başarılı stratejiyi izliyor,” diyor Richard Todd. “Avrupa’daki kurulum, önümüzdeki yıllarda planlanan personel ve ekipmana önemli yatırımlarla entegre edilecek ve güçlendirilecektir.” Yeni Avrupa takımı 14 çalışan ve toplamda olacak. Kenda’nın dünya çapında 250’den fazla teknik ekip üyesi var ve bunun 2022’den önce 300’e çıkması bekleniyor.

STARCO’nun teknik bölüm direktörü Mike Green ve ekibi, Kenda’nın STARCO’nun Winsen ofisinde bulunan Avrupa Teknik Bölüm Direktörü Frits van der Steege liderliğindeki Kenda Avrupa kuruluşuna rapor verecek.“Çalışanları işten çıkarmaya yönelik hiçbir planımız yok. Planlar aslında işimizi büyütmeyi destekleyecek yetenekleri ve kaynakları geliştirmek için ekibimize ek mühendisler almak, ”diyor Kenda Avrupa Teknik Direktörü Frits van der Steege.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here