Bridgestone Avrupa’da Üretime Başlıyor

0
4226

Bridgestone Corp. Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Hindistan ve Afrika’daki (EMIA) birçok tesisinde üretime ayın sonuna kadar başlatmayı planlıyor.

Lastik üreticisi, 20 ve 21 Nisan’da İtalya’nın Bari ve Fransa’daki Bethune lastik tesislerinde üretime ve 20 Nisan’da Belçika’nın Lanklaar kentinde bir kaplama ürünleri fabrikasında üretime yeniden başlayacağını söyledi. Bridgestone bu tesislerinde üretimi Mart ayında  küresel  COVID-19 salgını nedeniyle durdurmuştu.

Bu ayın başlarında Bridgestone  İspanya, Burgos, Bilbao ve Puente San Miguel ve Rusya’daki Ulyanovsk’taki fabrikaların çalışmaya başladı. Gelen taleblerin artmasına nedeniyle , “yeterli arzı sağlamak” için  yeni üreim planlamaları tasarlandı.

Bridgestone , “pazar durumu ve talepte düşüş” nedeniyle Japonya’daki bazı tesislerinde altı güne kadar üretimi aşamalı olarak durduracak. Lastik üreticisi, sekiz lastik fabrikası da dahil olmak üzere 29 Nisan ile 8 Mayıs arasında altı güne kadar 11 tesisin boşta kalacağını söyledi. Geçici duruşlar, Japonya’nın 3-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen üç günlük resmi tatil günlerinde planlanıyor.Etkilenen lastik fabrikaları Fukuoka, Hikone, Hofu, Kurume, Nasu, Tochigi, Tosu ve Yamaguchi; tatil dönemi de dahil olmak üzere 29 Nisan – 8 Mayıs tarihleri ​​arasında kapalı olacaktır.

 

Hindistan ve Güney Afrika’daki Bridgestone tesisleri şimdilik kapalı kalacak.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here