NANKANG ,Mix-Reality Tire Game Mobil Oyun Uygulamalarını Tanıttı

0
4078

Nankang Tire , mobil cihazlar için tasarlanmış iki lastik oyunu “Tire Maker” ve “Tire Run” MR (mix reality) oyunları başlatmak için indie oyun geliştiricisi King One Design ile işbirliği yaptı.

Tire Maker ve Tire Run Android ve iOS’ta indirilebilir. Tire Maker, lastik üretim sürecini keşfetmek için AR ve VR teknolojisini kullanır. Şirket, interaktif deneyim ve sürükleyici ortamın artırılmış gerçeklikle vurgulandığını ve oyun sırasında fabrikadaymış gibi daha güvenli bir alan yaratmaya yardımcı olduğunu söylüyor.

Bir lastik üretim fabrikasının içindeki gerçek çalışmaları göstermek için, oyun geliştirici ekibi gerçekçi bilgiler toplamak ve kapsamlı bir analiz oluşturmak için birkaç ay boyunca araştırma ve fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Etkileşimli üretim hattı, gerçek makinenin 3D modelini yeniden oluşturmak için artırılmış gerçeklik kullanır.

Tire Run, farklı lastik desenlerinin özelliklerini gösteren beş zorluk içerir: NS-25 / AS-2 + / AT-5 / AR-1 / SV-3. Uygulama, çevre haritalama ve detay özelliklerine sahiptir ve şirket, müzik ve ses efektlerinin her oyun için özel olarak hazırlandığını belirtiyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here