GOODYEAR, Binek Lastikleri Avrupa Başkanı olarak Hakan BAYMAN’ı Açıkladı

0
4863

Goodyear Tire & Rubber Company, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde yeni başkan atamasını duyurdu.

Hakan BAYMAN, Goodyear’ın 1 Temmuz’dan itibaren Avrupa’daki tüketici lastiği işletmesinin başkanı seçildi.

H.Bayman Brüksel’de olacak ve doğrudan Goodyear EMEA Başkanı Chris Delaney’e rapor verecek.

Delaney, “Hakan BAYMAN’ın, hem müşteriye dönük hem de pazarlama kapasitelerinde derin endüstri deneyimine sahip kariyerinden, müşterilerimiz için değer yaratma ve Goodyear lastiklerini satın almayı, sahiplenmeyi ve tavsiye etmeyi kolaylaştırma yeteneğinden çok eminiz” dedi.

Lastik_Magazin_Hakan_Bayman

Avrupa Binek/Tüketici lastikleri başkanı BAYMAN, bölge genelindeki genel iş birimi planlamasından ve yürütülmesinden sorumlu olacak. H.Bayman Lastik, otomotiv ve hızlı tüketim malları (FMCG) sektörlerinde 25 yıldan fazla deneyime sahiptir. Bridgestone CIS, Rusya, Orta Doğu ve Afrika (CMA) Kıdemli Başkanı, Tokyo’daki Global Çözümler Stratejisi Lideri ve Brisa CEO’su – Bridgestone Sabancı Tire dahil olmak üzere 15 yılı aşkın bir süredir lastik endüstrinde çalışan H.Bayman Bridgestone’dan Goodyera’a katıldı. Türkiye’de de bundan önce Bayman, Kraft, Coca-Cola ve Henkel’de çeşitli pazarlama rollerinde FMCG’de 10 yıl geçirdi.

Bayman yeni görevinde Goodyear’ın Avrupa’daki tüketici lastiği işini hızlandırmak için yeni girişimler belirlemeye ve Goodyear’ın son yıllarda yaptığı stratejik yatırımları sürdürmeye odaklanacak. Bu, son 18 ay içinde Avrupa ürün portföyünün ödüllü bir yenilemesini, şirketin dağıtım ağının özel bir ortaklar kümesiyle büyümesi için yeniden düzenlenmesini, belirli Avrupa pazarlarında e-ticaret seçeneklerinin başlatılmasını, yeni bir medyayı ve Goodyear’ın Eurosport ile ortaklık ve uluslararası motor sporlarına dönüşünü içermektedir.

LASTİK MAGAZİN olarak, kariyeri boyunca gurur veren projelere, işlere imza atan Hakan BAYMAN’ı kutlar, başarılar dileriz.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here