Autopromotec, Bologna/İtalya Fuarı 2022 Yılına Ertelendi

0
3761

Dünyada otomotiv ekipmanı ve satış sonrası ürünlerinde en tanınmış ve bilinen uluslararası uzman fuarlardan  26-29 Mayıs 2021’de İtalya/Bologna’da yapılması planlanan Autopromotec bir sonraki yıla ertelendi , şimdilik kaydıyla 25-28 Mayıs 2022 olarak yeniden planlandı.

İtalya’da otomotiv endüstrisinin Motor Vadisinin kalbinde, 50 yılı aşkın bir süredir tüm satış sonrası ürün gruplarını bir araya getiren bir etkinlik olan Autopromotec, ekonomik ve sıhhi çerçevenin küresel ölçekte derinlemesine analiz edilmesinden sonra bu önemli kararı aldı. Yurtdışından % 43 payla (2019 fuarı reel verileri ) 1700’e yakın katılımcı firma geleneksel olarak ürün ve hizmetleri için Autopromotec ‘i fuarını uluslararası bir vitrin olarak tercih ediyor.Bu anlamda fuarın, pek  çok analistin ekonomik toparlanmanın getirdiği bir yıl olarak tanımlanan 2022’ye ertelenmesi, katılımcı firmaların finansal kaynaklarını daha uygun bir zamanda yatırım yapmalarını sağlayacak, böylece her zaman güçlü bir nokta olan iş fırsatlarını en üst düzeye çıkarabilecektir. Bologna fuarı ertelemeyi takiben, geleneksel olarak gerçekleştirildiği tek sayılı yıllarda değil artık çift sayılı yıllarda düzenlenecek.

LM_renzo_servadei_autopromotec

Autopromotec CEO’su Renzo Servadei, “Covid-19 salgını yüksek bulaşma oranlarında devam ediyor ve uluslararası seyahatlerde ciddi kısıtlamalar devam ediyor” diyor. “Sektörün tüm oyuncuları için uygun bir planlama, üst düzey bir etkinlik oluşturmak için çok önemlidir, ancak belirsizlik , sıhhi krizle başa çıkma önlemleri, ulusal ve uluslararası katılımcıların ve ziyaretçilerin iş seyahatlerini önceden planlamasını zorlaştırıyor. ” Servadei, “Şimdiye kadar firmalardan alınan ön kayıt formları geçmiş organizasyonlarla  tutarlıdır” diye devam ediyor. “Sektöre 2022 yılına eşlik etmek için Autopromotec, Mayıs 2021’de şirketleri küresel pazarla temas halinde tutarak faaliyetlerinin tamamen yeniden başlatılması için destekleyecek dijital bir proje üzerinde çalışıyor.” dedi.

AUTOPROMOTEC HAKKINDA

Autopromotec, İtalya- Bologna fuar  Merkezi’nde her iki yılda bir gerçekleştirilen otomotiv ekipmanları ve satış sonrası ürünler için uluslararası bir fuardır. 1965 yılında kurulan etkinlik, AIRP – Associazione Italiana Ricostruttori Pneumatici (İtalyan Lastik Kaplama Elemanları Birliği) ve AICA – Associazione Italiana Costruttori Autoattrezzature (İtalyan Garaj Ekipman Üreticileri Birliği) ‘nin sahibi olduğu Promotec tarafından organize edilmektedir.

Eşsiz formasyonu , fuarın uzmanlığı, profesyonelliği ve kalitesine dayanmaktadır, üreticiler ve kullanıcılar arasında gerçek bir buluşma noktasıdır. Satış sonrası pazarın tüm alt sektörlerini kapsayan 580’den fazla ürün kategorisi içeren fuar, ziyaretçilerin profesyonel ilgi alanlarına göre kişiselleştirilmiş güzergahları kolayca planlayabilecekleri bir dizi özel fuar biçimini alıyor.

Hem kurumsal düzeyde hem de ticaret birlikleri tarafından desteklenen yoğun tanıtım faaliyetleri ile 28 defa organize edilen  Autopromotec uluslararası büyümede sürekli bir artış yaşadı. Etkinliğin her sürümü, ticaretin analizine ve otomotiv satış sonrası pazarıyla ilgili en güncel ve yenilikçi konulara adanmış bir düşünce kuruluşu olan AutopromotecEDU ile eğitime büyük önem veriyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here