2020 SEMA SHOW İptal Edildi

0
4145

ABD’nin ve dünyanın en popüler Otomotiv satış sonrası pazarı fuarlarından olan  SEMA Organizasyonu 5 Ağustos’ta yaptığı duyuru ile ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen SEMA Show organizasyonunu iptal ettiğini açıkladı.

Organizsazyon  “Hem etkinlik organizatörleri hem de sektör üyeleri Kasım ayında olağanüstü bir SEMA Gösterisi sunmak için yorulmadan çalışıyor olsa da artan belirsizlik, etkinliğin devam etmesini tavsiye edilemez hale getirdi.” belirsiz bir resim için netliğe ihtiyaç duydu ve katılımcıların, katılımcıların ve ortakların buna göre plan yapmasına yardımcı olacak. “dedi.

SEMA CEO’su ve başkanı Chris Kersting, “SEMA Show, otomotiv özel ekipman pazarındaki işletmeleri ilerletmeye ve üreticilere ve alıcılara bağlanmak, yeni ürünleri tanıtmak ve yeni trendleri keşfetmek için en iyi fırsatı sunmaya kararlıdır” dedi. “Sektörümüzün her yıl SEMA Show’a kattığı ruhu, sıkı çalışmayı ve yeniliği takdir ediyoruz. Hayal kırıklığına uğrayan koşullar Kasım ayında Şov’a ev sahipliği yapmamızı engellese de, 2021’de herkesi olağanüstü bir etkinlik için bir araya getirmeyi dört gözle bekliyoruz. ”

SEMA Gösterisi, düzenli olarak 161.000 kişiyi Las Vegas Kongre Merkezi’ndeki birleşik 2,2 milyon metrekarelik kapalı ve açık alanına çekiyor. Organizatörler, sınırlı trafik modelleri ve sıcaklık kontrollerinden maskeleme gereksinimlerine kadar birçok güvenlik protokolü üzerinde çalışıyorlardı ve bunların hepsi gösteriye devam etme çabası içindeydi. Ama maalesef şartlar oluşmadı ve ertelem iptal  geldi.

SEMA Show katılımcı standı depozitoları ve katılımcı kayıt ücretleri için tam geri ödeme yapılacaktır. Güncellemeler www.SEMAShow.com adresinde yayınlanacaktır .

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here