Bosch’tan Verimli ve Geleceğe Dönük Arıza Tespit Cihazı

0
3790

Bosch ESI[tronic] 2.0, güncellemelerle en yeni arıza tespit protokolleri ve teknolojilerine erişim sağlıyor ;

  • Bosch’un geliştirdiği servis yazılımı ESI[tronic] kullanılarak, erişim korumalı arayüzlere sahip Mercedes-Benz ve Fiat Chrysler Automobiles (FCA) grubu araçlarda arıza tespit ve bakım yapılabiliyor.
  • ESI[tronic], bir milyonun üzerinde uygulama ve araç kombinasyonundan oluşan gerçek vakayla Tecrübeye Dayalı Onarım (EBR) bilgi tipi sunuyor.
  • KTS 250 ECU arıza tespit test cihazı artık pratik e-posta işlevine sahip.

Bugün, Avrupa’daki her üç bağımsız servisten biri, Bosch’un binek otomobiller, hafif ticari araçlar, kamyonlar ve arazi araçlarında birden fazla markaya yönelik arıza tespit imkanı sağlayan kapsamlı servis yazılımı ESI[tronic]’i kullanıyor. Dünya genelinde 200.000’in üzerinde aktif kullanıcısı bulunan ESI[tronic] yazılımının içindeki yeni pratik özellikler ve işlevler, geleceğe yönelik gelişmeler ve arıza tespitle ilgili sürekli olarak artan talepler konusunda da servislere destek sağlıyor. Bu özellikler arasında, araç elektronik parçalarının manipülasyona ve izinsiz erişime karşı korunduğu ve ayrıca ‘Tecrübeye Dayalı Onarım (EBR)’ bilgi tipi olan Mercedes-Benz ve Fiat Chrysler Automobiles (FCA) grubu araçlara arıza tespit erişimi de bulunuyor. Şu an itibarıyla EBR veri tabanı, bir milyondan fazla tamir vakası ve araç kombinasyonunun paylaşıldığı pratik notlardan ve deneyimlerden oluşuyor. Ayrıca, KTS 250 arıza tespit cihazı da tamircilerin günlük işlerini kolaylaştıran bir e-posta işlevi içerecek şekilde güncellendi.

Günlük servis işlerinden kaynaklanan Tecrübeye Dayalı Onarım (EBR) çözümleri

EBR bilgi tipi, günlük servis işlerine yönelik son derece faydalı bir ESI[tronic] aracı olduğunu kanıtladı. Bosch tarafından geliştirilen bir algoritma aracılığıyla EBR bulucu, yaygın teknik sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik forumlar ve online gönderiler dahil birçok kaynakta arama yapıyor.Şu an itibarıyla EBR veri tabanı, bir milyonun üzerinde uygulama ve araç kombinasyonu içeriyor. Bosch, bu başarıyı kutlamak için 31 Aralık tarihine kadar geçerli özel bir teklif sunuyor. Buna göre, SIS (Sorun giderme ve onarımlara ilişkin talimatlar), P (Devre şemaları ve konfor sistemleri) ve EBR (Tecrübeye Dayalı Onarım – bilinen hata modelleri) bilgi tiplerine henüz kayıt olmamış ESI[tronic] kullanıcıları, yıl sonuna kadar bunları online ve ücretsiz bir şekilde deneyebilecek. Bir milyondan fazla EBR onarım çözümü ve araç kombinasyonuna erişimin yanı sıra kullanıcılara, dokuz milyonun üzerinde araç bilgisi ve 270.000’in üzerinde devre şeması içeren 16.000 kılavuz halinde yaklaşık 400.000 test rutini ve sorun giderme dokümanından oluşan kapsamlı bir online veri tabanına erişim imkanı sağlanıyor. Bunlardan 30.000’i, yaklaşık üç milyon araç bilgisiyle birlikte konfor sistemi olarak adlandırılan sistemle ilgili bulunuyor.

Arıza tespit protokollerini doğrudan KTS 250 ile e-posta aracılığıyla gönderin

Modern ve kompakt hepsi bir arada ECU arıza tespit test cihazı Bosch KTS 250, hem serviste hem de bir mobil çözüm olarak tüm araç arıza tespit işlevleri için kullanılabiliyor. Sezgisel yazılım arayüzü sayesinde son derece kullanıcı dostu olan KTS 250, en son güncellemeyle artık pratik bir e-posta işlevine sahip hale geldi. Bu işlev, araç arıza tespiti sırasında oluşturulan protokollerin bir masaüstü bilgisayara ve hatta doğrudan müşteriye gönderilmesine imkan veriyor. Tek bir e-postayla, farklı araçlarla ilgili olsa bile birden fazla rapor gönderilebiliyor. Sabit veya düzenli alıcılar kaydedilebiliyor, konu ve mesaj içeriği düzenlenebiliyor ve değiştirilebiliyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here