Michelin Türkiye’de Üst Düzey Atamalar

0
4273
Michelin, Türkiye operasyonlarında önemli değişikliklere imza attı. Üst düzey iki atamanın gerçekleştiği Michelin Türkiye’de, Gözde Alpaslan Pazarlama Direktörlüğüne, Pınar Erçal ise İnsan Kaynakları Direktörlüğüne atandı.

Türkiye Lastik sektörü yöneten ve yönledirenlerinin arasına katılan  Sn.Gözde ALPASLAN ve Sn. Pınar ERÇAL’a görevlerinde başarılar dileriz.                                                    LASTİK MAGAZİN

                                                                                                                              Gözde Alpaslan, Pazarlama Direktörü olarak atandı

Lastik_Magazin_Michelin_Gözde Alpaslan

Gerçekleştirilen atama ile Nisan ayı itibariyle Michelin’in Türkiye’de pazarlama faaliyetlerinin başına geçen Gözde Alpaslan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Ardından Harvard Üniversitesi’nde Uluslararası Kamu Yönetimi üzerine master yaptı. Kariyeri boyunca farklı sektörlerin pazarlama stratejilerine yön veren Gözde Alpaslan, bundan sonra Michelin Türkiye’nin pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

                                                                                Pınar Erçal, İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı

Lastik_Magazin_Michelin_
Pınar Ercal

 

Michelin Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğüne getirilen olan Pınar Erçal ise, Marmara Üniversitesi’nde ekonomi lisansının ardından Galatasaray Üniversitesi’nde Lojistik ve Pazarlama Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. Michelin Türkiye’de son olarak Lojistik Müdürü olarak görev alan Erçal, haziran ayı itibariyle İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here