RAVAGLİOLİ ile TEXA Arasında Yeni İttifak

0
1456
Ravaglioli ve TEXA, otomotiv atölyesinde yeni zorluklarla yüzleşmek için bir ittifak imzaladı

Araç Servis Grubu (VSG) üyesi Ravaglioli SpA ve otomotiv atölye ekipmanları sektörünün iki ana oyuncusu olan TEXA SpA, yeni ürün geliştirme konusundaki becerilerini birleşik teknolojilerle bütünleştirmek amacıyla teknik bir anlaşma imzaladı.

Halihazırda radar ve kamera kalibrasyonu alanında birlikte çalışan iki şirket, yeni nesil araçların getirdiği teknolojik değişikliklerin gerektirdiği zorluklara yanıt vermek için daha yapılandırılmış bir anlaşmanın faydaları üzerinde anlaştılar. otomotiv atölyelerine.

Özellikle uyum ve ADAS teknolojilerine odaklanan spesifik projelerin ilk aşamasından itibaren Ar-Ge ekipleri arasındaki güçlü işbirliğinin, her iki şirketin de otomotiv atölye ekipmanı sektörüne uygulanan inovasyon ve araştırmadaki mükemmel liderliğini daha da güçlendirmesi bekleniyor.

TEXA Başkanı Bruno Vianello:  “TEXA ve Ravaglioli, başarılarını belirli ve tamamlayıcı bir bilgi birikimine odaklanarak inşa ettiler. Elektronik yeterliliklerimizin Ravaglioli mekanik ve hizalama ile entegrasyonu, otomotiv atölyelerine araç servisi ve onarımının geleceğiyle yüzleşmek için en iyi ekipmanı sağlayacaktır.”

Ravaglioli Başkanı ve VSG EMEA Genel Müdürü Simone Ferrari:  “Otomotiv alanında meydana gelen önemli teknolojik değişiklikler ve buna bağlı olarak karşılaştığımız zorluklar, müşterilerimize entegre çözümler sunmak için yenilikçi bir yaklaşım gerektiriyor.  TEXA ile tüm VSG EMEA şirketlerini kapsayan stratejik ittifak, bulabildiğimiz en iyi ortakla birlikte bu zorluklarla yüzleşmemizi sağlayacak.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here