Formula 1 Grand Prix, DHL sponsorluğuyla Geri Döndü

0
3757
Sebastian Vettel (GER) Red Bull Racing RB7 leads at the start of the race. Formula One World Championship, Rd 4, Turkish Grand Prix, Race, Istanbul Park, Turkey, Sunday 8 May 2011.

Formula 1 Resmi Lojistik İş Ortağı DHL, Covid-19 salgını nedeniyle yeniden planlanan ve 13-15 Kasım tarihlerinde düzenleneceği açıklanan Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix 2020’nin isim sponsoru olduğunu duyurdu. DHL, Türkiye’de sen son 2011 yılında İstanbul’da düzenlenen yarışların da isim sponsoruydu.

Yarış severlere dünyanın her yerinde F1 aksiyonunun heyecanını yaşatmak ve bu olağanüstü 2020 sezonunu mümkün kılmak için İstanbul’a geri döndüğümüz için çok heyecanlıyız diyen DHL Express Türkiye CEO’su Claus Lassen, “Formula 1’in 9 yıl sonra Türkiye’ye geri dönmesinin, özellikle buradaki tutkulu motor sporları hayranları için harika bir haber olduğuna inanıyorum” dedi. Lassen, “Organizasyonun yeniden isim sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. DHL ve Formula 1’in uzun bir geleneksel ortaklığı var. DHL, 35 yılı aşkın süredir Formula 1’de aktif ve 2004’ten beri resmi lojistik ortağıdır” diyerek sözlerini bağladı.

DHL ayrıca her şampiyona sezonunun sonunda iki özel olan DHL Fastest Lap Award ve DHL Fastest Pit Stop Award ödüllerini veriyor. Değiştirilen 2020 sezonunda da bu iki ödül her zamanki gibi verilmeye devam edecek. DHL, Formula 1’e ek olarak, şirketin kurucu ortağı olduğu Formula E de dahil olmak üzere motor sporları alanında bir dizi başka ortaklığa sahip.

 DHL Formula 1 Ortaklığı

DHL, 35 yılı aşkın süredir Formula 1’de aktiftir ve lojistik ortağı olarak, seçkin motor yarışları dünyasında “yarışlar arası yarış” ın sorunsuz ilerlemesini sağlar. DHL, hava, kara ve deniz taşımacılığı çözümlerinden oluşan verimli, çok modlu bir yaklaşıma güvenerek, araçların ve yedek parçaların yanı sıra pazarlama ve ağırlama ekipmanlarının dünyanın yarış alanlarına güvenli ve zamanında teslim edilmesini sağlar. Yeşil lojistik alanında bir öncü olarak DHL, Formula 1’e yakın zamanda duyurulan yeni bir sürdürülebilirlik stratejisinin uygulanmasında da yardımcı olacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here