BKT’nin 57 inçlik yeni, dev lastiği: huzurlarınızda EARTHMAX SR 468

0
4493

BKT Araştırma ve Geliştirme ekibi kız kesmeden çalışıyor. Sabit kaya kamyonları için tasarlanan, BKT’nin yaptığı en büyük ürün olan 40.00 R 57 ebadındaki yeni Dev ürün prototipi hazır.

BKT’nin uzman Arazi lastiklerini içeren geniş portföyüne yepyeni, Dev bir ürün katılıyor. Bu ürün EARTHMAX SR 468‘dir ve sabit kaya kamyonları için tasarlanmıştır. Şimdiye kadar 40.00 R 57 ebadında prototip yapılmıştır ve BKT mühendisleri tarafından önümüzdeki aylarda test edilmeye hazırdır.

EARTHMAX SR 468’in hikayesi oldukça özeldir; zira bu dev lastiği üretmek için gerekli yeni makineler geçtiğimiz Ocak ayında, yani Asya kıtasını da çeşitli düzeylerde ve farklı zamanlarda etkileyen karantinadan hemen önce Bhuj, Hindistan’da bulunan tesise ulaşmıştır. Başlangıçta, Covid-19 pandemisinin oluşturduğu acil durum nedeniyle Bhuj’a ulaşan makineler hemen kurulmamıştır. Yalnızca BKT’nin üretim tesislerinin, tüm çalışanlar için sıkı bir güvenlik planı uygulanabilmesi için geçici olarak kapatılmasının ardından, faaliyetler eski hızında tekrar yapılmaya başlamıştır. Dev 57 inç lastik için yeni makinelerin kurulması da dahil, kurulum işlemleri üreticinin çevrimiçi desteği ve tesiste bulunan BKT mühendisleri sayesinde yapılmıştır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here