AIR FRANCE, MICHELIN’I Özel Lastik Tedarikçisi Olarak Seçti

0
3382
  • Önümüzdeki 10 yıl boyunca, Michelin grubu Air France filosunu Fransa’da üretilen lastiklerle donatacak.
  • Air France ve Michelin, daha sürdürülebilir bir havacılık endüstrisi için hizmetler ve çözümler geliştirmek için tarihi ortaklıklarını genişletiyor.

Air France, Michelin’e olan güvenini tazeledi ve Fransız grubunu uçak filosu için özel lastik tedarikçisi olarak seçti. Michelin Group, şirketin kısa, orta ve uzun mesafeli uçaklarını , özellikle Bourges/ Fransa’daki Saint Doulchard fabrikasında üretilen yeni veya kaplanmış lastiklerle donatacak.

Air France’ın uçağı, NZG (Sıfıra Yakın Büyüme) teknolojisini içeren Radial Michelin® AIR X lastikleri gibi en modern uçak lastikleriyle donatılacak. Sabit bir lastik çapını garanti etmek için tasarlanan bu teknoloji, uçak lastiklerine daha fazla dayanıklılık ve olağanüstü direnç sağlar.
İnovasyona ve her zamankinden daha sürdürülebilir havacılığın geliştirilmesine odaklanan uzun vadeli bir ortaklık Fransız havacılık alanındaki öncüler ve tarihi ortaklar olan Air France ve Michelin, her zaman ortak bir DNA’yı paylaştı: performans ve güvenlik hizmetinde yenilik.

2010 ve 2020 yılları arasında, ortaklık Air France’ın Michelin tarafından geliştirilen en son teknolojilerden yararlanmasını sağladı. Önümüzdeki on yıl boyunca, her iki grup birlikte çalışmaya ve inovasyon alanını karbon ayak izini azaltmak için ortak bir hedefe yönlendirmeye devam edecek. Michelin, Avrupa araştırma programlarında aktif bir rol alıyor ve lastiklerini ve ilgili sistemlerini hafifletmeye devam etmek ve her uçuşta yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını mekanik olarak azaltmak için çığır açan teknolojiler üzerinde çalışıyor.

Air France ve Michelin, ortaklıklarını dijital ve diğer hizmetlere de genişletecek. Michelin, yenilikçi geri dönüşüm kanalları, yüksek performanslı ekolojik reçineleri ve 3D metal ve plastik baskı uzmanlığı gibi Air France daha da iddialı çözümler sunacak. Ortaklığın kapsamının bu şekilde genişletilmesi, Michelin’in yakın zamanda faaliyet alanlarını ve bilgi birikimini çeşitlendirmesiyle mümkün olmuştur.

REKLAM

Bu girişimler, Air France’ın 2030’a kadar yolcu / km başına CO2 emisyonlarında% 50 azalma da dahil olmak üzere belirlediği iddialı sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak.

“Bir tedarikçiden daha fazlası olan Michelin Group, Air France’ın uzun süredir devam eden bir ortağıdır. Uçağımızı Fransa’da Üretilen lastiklerle donatmaktan ve işbirliğimizi yeni inovasyon alanlarına genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Bu yeni anlaşma, Air France’ın önceliklerinden biri olan çevresel ayak izimizin azaltılmasını hızlandırmamızı sağlayacak iddialı projelerin yolunu açıyor. ” Air France Mühendislik ve Bakımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Géry Mortreux dedi.

“Air France’ın önümüzdeki on yıl boyunca güvenilir ortağı olarak Michelin’i seçerek bize duyduğu güvenden onur duyuyoruz. Bu taahhüt doğal olarak tüm filosunu yüksek performanslı lastiklerle donatmayı içerir. Olağanüstü koşullarda ve çok sayıda inişte yüksek düzeyde güvenlik sağlayan Michelin lastikleri, özellikle yeni nesil uçaklar için çok uygundur. Daha hafif olmaları, ayrıca önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayarak havacılığın daha da sürdürülebilir olmasına yardımcı olur. Bu ortaklık aynı zamanda her iki grubumuz için de lastik tedarikinin ötesinde yeni büyüme alanları keşfetmemizi sağlayacak. ” Michelin Havacılık Faaliyetleri Direktörü Mauro Sponza dedi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here