PUMALAS, Dajin Tech QQR Türkiye Distribütörü Oldu

0
4180

Türkiye’nin güvenilir lastik oto servis ekipmanları Tedarikçisi Pumalas Dış Ticaret, Çin’in en son teknoloji Tpms sibop sensör üreticisi Dajin Tech ile iş birliği yapıp QQr01’i Türkiye’ye hizmete sunuyor. 

Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS), sürücülerin araçlarının lastik basıncının normal olup olmadığını veya bir sorun olup olmadığını bilmelerini sağlayan önemli bir araçtır. TPMS, kontrol paneliniz aracılığıyla sizinle iletişim kuran yerleşik tanılama sisteminizin bir parçasıdır. Bu sistem, lastiğin hava basıncından bir veya daha fazlasının aracınız için önerilen ideal PSI’nın altına düşmesi durumunda sizi uyarmak için her bir lastiğinizdeki basıncı izler. 2008 ve sonrasında üretilen çoğu otomobil, hafif kamyon, lastik basıncı izleme sistemine sahiptir. TPMS’ye sahip araçlarda, lastikler, önerilen basıncın altına düşerse, aracın kontrol panelinde görüntülenen bir uyarı ışığı yanar.

Aracınızda hali hazırda bulunan TPMS zarar gördüğünde veya bu teknoloji bulunmayan aracınıza TPMS bütünleşmiş etmek istediğinizde yardımınıza QQr01 koşuyor. Piyasada bulunan araçların %98’ini bünyesinde bulunduran, Türkçe ara yüzü ve kullanışlı menüsü ile kolaylıkla kurulum gerçekleştirebilen QQr01 Pumalas güvencesiyle kullanıcılarıyla buluşuyor.

Aracınızda bulunan fabrika çıkışı TPMS arıza yaptığı halde yeni sensörlü sibop eskisiyle değiştirilip sağlam diğer siboplar ile senkronize ediliyor ve siz farkını hissetmeden sistem yeni gibi oluyor veya aracınızda TPMS yok ise 4 lastiğin sibopları sensörlerle değiştirilip okuyucuya bağlanıyor. Okuyucu sensörlere doğrultuğunda lastiğin basıncı, derecesi ve sensörün pili hakkında bilgiye ulaşılabiliyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here