Apollo Tyres, EnduComfort CA ile Otobüs Lastik Pazarına Giriyor

0
2794

Apollo Tyres, yolcular ve sürücüler için üstün konfor standartlarının yanı sıra birinci sınıf kilometre performansı, dayanıklılık ve tüm hava koşullarında yol tutuşu sunan tamamen yeni EnduComfort CA’yı piyasaya sürüyor.

EnduComfort CA, Apollo Tyres’ın kendi Ar-Ge operasyonuyla Avrupa’da tasarlanmış ve geliştirilmiştir ve Macaristan’daki üretim tesisinde üretilmektedir. Apollo Tyres, lastiği geliştirirken yeteneklerini ve küresel nakliye pazarındaki erişimini kullandı. Şirketin halihazırda tüm Avrupa ülkelerinde ve dağıtım ve destek gereksinimleri sunan 500’den fazla iş ortağında varlığı var ve bu altyapı, yeni otobüs lastiğinin piyasaya sürülmesini desteklemek için kullanılacak.

Orta ve uzun mesafeli kullanım için geliştirilen yeni EnduComfort CA lastiği, birlikte aşınmayı en aza indirmeye, daha serin çalışmayı sağlamaya ve eşit aşınma modellerini korumaya yardımcı olan gelişmiş bir sırt bileşimi ve güçlendirilmiş bir karkas yapıya sahiptir. Sonuç, yüksek düzeyde dayanıklılık – AB minimum gereksiniminden 1,9 kat daha fazla – ve yerleşik premium marka üreticilerin otobüs lastikleriyle tutarlı olan kilometre performansıdır. Ayrıca ‘üç tepeli dağ kar tanesi’ amblemi ile tüm hava koşullarında tutuş için onaylanmıştır.

Apollo Tyres, EnduComfort CA’nın erişilebilir bir fiyat noktasında mevcut olmasını sağlamanın yanı sıra, hizmet ömrünü daha da maksimize etmek için yeniden diş çekmeyi kolaylaştırmak üzere tasarlanmış, gerilimi optimize edilmiş bir kat muhafazası verdi. EnduComfort CA’nın yenilikçi sırt tasarımı, ıslak ve karlı koşullarda üstün kavrama standartları sağlamak için benzersiz zikzak oluklar içerirken, oluk taban koruyucuları taş nüfuzuna karşı gelişmiş koruma sağlar.

Yeni Apollo otobüs lastiği Avrupa’da üretilmiştir ve 295/80 R22.5 boyutlarında mevcuttur.

Avrupa Küme Direktörü John Nikhil Joy, “Otobüs lastiği pazarı son derece rekabetçi ve Avrupa’daki en talepkar otobüs sahiplerinin ve filo operatörlerinin beklediği dayanıklılık, performans ve konforu sunduğundan emin olarak ilk ürünümüzü piyasaya sürüyoruz,” diyor. Apollo Tyres’ta Kamyon ve Otobüs lastikleri. “EnduComfort CA’dan sorumlu araştırma ve geliştirme ekibi, optimum performans ve düşük performans dengesi sunan bir ürün sunmak için tasarım ve malzemelerdeki uzmanlıktan yararlanarak kamyon, binek otomobil ve tarım sektörlerindeki Apollo Tyres ürünlerinin başarısı üzerine inşa etti. mülkiyet maliyeti.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here