BKT AGRIMAX FORTIS Çiftçilerin Geri Bildirimleriyle Geliştirildi

0
3235

BKT tarafından İspanya ve Fransa’nın bazı bölgelerindeki kayalık zeminlerde gerçekleştirilen zorlu operasyonlar için tasarlanan ürün, standart lastiklerden yedi kat daha dayanıklı .

Her uygulama kendine özgü bir lastik gerektirir.Her tarım işletmesinin ve her çiftçinin, üstlenilen günlük faaliyetlerin yanı sıra, belirli bir coğrafi bölgedeki zemin türü gibi, dış faktörlerden de kaynaklanan kendine özgü ihtiyaçları vardır. Sürekli olarak son kullanıcılarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak yeni çözümler geliştirmek için çalışan Hindistan merkezli Arazi lastiği üreticisi BKT’de bu, herkesçe bilinen bir gerçektir.

BKT de son kullanıcılarının isteklerinden ve değerli geri bildirimlerinden yola çıkarak geliştirdiği AGRIMAX FORTIS lastiği özellikle İspanya’nın Valencia ve Fransa’nın Massif Central bölgelerine özgü kayalık arazilerde çalışan güçlü traktörler için tasarladı.  AGRIMAX FORTIS BKT’nin tüm toprak hazırlığı, ekim ve bakım işlemleri için tasarlanan radyal lastiğidir. Zorlu arazilerde kesikler, yırtıklar, keskin kayalar ve gerilim , AGRIMAX FORTIS tüm bu zorluklarla başa çıkmak üzere tasarlanmıştır ve BKT’nin endüstriyel makine sektörünü inceleyerek geliştirdiği Özel hamur tercih edilerek daha da güçlü hale getirildi. 

İlk elden bilgilerin ve müşterilerimizden gelen geri bildirimlerin vazgeçilmez önemi, AGRIMAX FORTIS’in Özel hamurunun geliştirilme sürecinde açıkça görüldü açıklamasını yapan BKT Saha Mühendisliği Yöneticisi Piero Torassa, sözlerine şöyle devam ediyor: Her uygulama belirli bir ürün gerektirir; bu nedenle birbirinden farklı tarım işletmelerinin ihtiyaçlarını benzersiz ürünlere dönüştürmek için büyük çaba gösteriyoruz. Ancak mesele sadece daha fazla seçeneğe sahip olmak değil. Ürünün kullanım ömrü daha uzun olduğundan, bu sayede ürünü yenilemeye gerek kalmadığından ve yakıt tüketimi de azaltıldığından, doğru lastiği kullanmak aynı zamanda sürdürülebilir ve uygun maliyetli olan yaklaşımdır.”

 

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here