Nexen Tire, İtalyan futbol kulübü AC Milan’a sponsor oldu

0
3137

 

Yeni işbirliği, AC Milan’ın Serie A’da ikinci sırada yer almasını ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmasını sağlayan Rossoneri için olumlu bir sezonun ardından geldi.

Nexen Tire Europe kıdemli başkan yardımcısı John Bosco Kim, “Mükemmel oyunculara sahip harika bir kulüp olan AC Milan ile takım kurduk ve başarılı bir ortaklık için sabırsızlanıyoruz ve önümüzdeki futbol sezonu için heyecanlıyız” dedi.

“Bu yeni işbirliği ile Nexen Tire, özel Nexen Point müşteri ortaklığı programımızı AC Milan ile işbirliği içinde geliştirilen yeni pazarlama ve iletişim paketlerine dahil etmek gibi yenilikçi projeleri öne çıkardı.”

Nexen Tire, bu işbirliğiyle İtalya’daki marka varlığını genişletmeyi umduğunu söylüyor. Şirket, birleşik Nexen Tire ve AC Milan logosuyla kapsamlı bir şekilde görünür olacak.

Nexen, yeni ortaklığın bir parçası olarak, İtalya pazarındaki marka varlığını hem San Siro Stadyumu’nda hem de çevrimiçi görünürlük yoluyla ve aynı zamanda uluslararası düzeyde tanınmış bir markayla işbirliği yaparak geliştirmeyi hedeflediğini de sözlerine ekliyor. AC Milan.

Nexen Tire aynı zamanda Manchester City Futbol Kulübü’nün resmi lastik ortağıdır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here