BKT, Kış Sezonunun Üstesinden Gelecek Özel Lastikler Geliştirdi : RIDEMAX IT 697 (M+S)

0
2580

BKT RIDEMAX IT (M+S) radyal lastik tüm kış sezonunun üstesinden gelecek kış boyunca tarım faaliyetleri için mükemmel çözüm sunuyor.  

BKT RIDEMAX IT ( M+ S ) sadece çamurlu veya karlı yüzeylerle başa çıkmak için değil, aynı zamanda kuru toprak üzerinde normal koşullarda da maksimum performans sağlamak üzere tasarlanan çözümler, yüzeye ve kullanım koşullarına bağlı olarak farklı teknik gereksinimleri karşılar. Hem sırtı hem de hamuru düşük sıcaklıklarda bile lastiğin özelliklerini korumak ve ıslak, karlı veya kaygan arazide çekiş ve kavrama sağlamak üzere tasarlanmıştır.

RIDEMAX IT 697 (M + S), kışa özgü zorlu koşullarda çalışabilmek için mükemmel çözümdür. Traktörlere yönelik bu BKT radyal lastik hem çamurlu ve karlı yüzeylerde hem de kuru toprakta maksimum performans sağlamak ve böylece günümüzün alt yüklenicilerinin ve çiftçilerin farklı ihtiyaçlarına uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır.

En soğuk havalarda bile lastiğin özelliklerini korumak üzere geliştirilen özel hamuru ve sırt kesikleri sayesinde RIDEMAX IT 697 (M + S), ıslak ve kaygan arazide çekişi ve kavramayı garanti altına alarak sürüş konforu ve stabilitesi sağlar. Ayrıca buzlu ve karlı yollardaki tüm faaliyetlerde, kar zincirine gerek kalmaksızın olağanüstü kavramayı da garanti eder. Şu anda 12 farklı ebadı mevcuttur.

Bu kış lastiği, muadil çözümlerden daha uzun bir ürün ömrü sağlamak üzere tasarlanmıştır: BKT testleri, arka akstaki standart bir lastikle 3000 saate kıyasla RIDEMAX IT 697 (M+S) lastiklerin 4000 saatin üzerinde çalışma süresini destekleyebildiğini göstermektedir.

RIDEMAX IT 697 (M+S), BKT’nin hem tarım hem de endüstride traktörler ve römorklarla taşıma operasyonları için tasarlanan RIDEMAX serisinin bir parçasıdır. Bu seri; yüksek hızlarda da stabil olacak, taşıma döngülerini azaltmak için ağır yükleri destekleyecek ve yuvarlanma direncini kontrol altında tutarak daha az yakıt tüketimi sağlayacak şekilde geliştirilmiştir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here