Falken Tire, Avrupa’da Futbola Odaklanmaya Devam Ediyor

0
702

Falken Tire Europe, iki üst düzey kulüple verimli ortaklıklarını sürdürecek; Önümüzdeki sezon Almanya’dan Borussia Mönchengladbach ve İspanya’dan Atlético Madrid yer alacak. Spor pazarlama ajansı SPORTFIVE, kulüplerle orijinal işbirliklerini başlattı ve bu son uzantılara aracılık etti.Falken daha önce 2018/19 sezonunda Borussia Mönchengladbach’ın “Resmi Lastik Ortağı” ve “Premium Ortağı” olma haklarını elde etmişti ve bu ittifakı bu sezon da bir kez daha sürdürecek. Resmi lastik ortağı olarak Falken, röportajlar, basın toplantıları ve diğer etkinlikler sırasında markasını logo duvarları gibi önemli konumlarda sergileme hakkına sahiptir.

İspanya’nın en iyi kulübü Atlético Madrid ile 2018/19 sezonu için de başlayan işbirliği, kulübün saygıdeğer “Civitas Metropolitano” stadyumunda kendi sahasında oynadığı maçlarda markalaşma da dahil olmak üzere bir dizi faaliyeti kapsıyor.

Her iki sponsorluk paketinde de LED çevre reklamlarının yanı sıra statik panolar da yer alıyor; bu, Falken televizyonunun tüm ana Avrupa pazarlarında görünmesini güvence altına alacak.

Genel Müdür, Başkan ve CSO Markus Bögner, ortaklığın önemini vurgulayarak, “Bu iki kulübün itibarı son derece etkileyici. Medyanın geniş kapsamlı varlığından ve ilgili haberlerden yararlanmaya devam edeceğiz” diyor.

SPORTFIVE Almanya Genel Müdürü Hendrik Schiphorst şunları ekliyor: “2015’ten bu yana Falken Tire Avrupa ile başarılı bir şekilde çalışıyoruz. Avrupa’nın en iyi kulüpleriyle yapılan bu ortaklık genişletmeleri, Falken’in sporda köklü bir oyuncu olarak rolünün bir kez daha altını çiziyor ve bunlar, Falken’in sporda köklü bir oyuncu olarak rolünün altını çiziyor ve bunlar, daha da başarılı bir seviyeye ulaşmaya katkıda bulunacak. markanın iletişim hedefleri.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here