BRİDGESTONE BLİZZAK LM005, Auto Motor Und Sport’un Kış Lastikleri Testlerinde Yine Zafer Kazandı

0
784

Bridgestone Blizzak LM005, galibiyet serisini yeni test sezonunda da sürdürdü ve Auto Motor und Sport’un 2023 kış lastiği testinde test galibi olarak ortaya çıktı. Bu son galibiyet, Blizzak LM005’in 2019’daki lansmanından bu yana 19. kez bağımsız lastik testinde podyumun zirvesine ulaştığı anlamına geliyor.Bridgestone Blizzak LM005, geçmişte kış koşullarında neyin önemli olduğunu kanıtladı ve bu yılın kış lastiği test sezonunun başında bir kez daha zirvede yer aldı. Bridgestone’un Blizzak serisinin lider ürünü, ünlü ticaret dergisinin test uzmanlarının anılarında, özellikle de “kuru yollarda hata yapmayan” ve ıslak zeminde de en iyi notlarla ikna edebilen bir lastik olarak kaldı.

Auto Motor und Sport’un kış lastiği testinde, hem elektrikli araçlarda hem de içten yanmalı motorlarda kuru, ıslak ve kar özellikleri açısından 255/45 R20 boyutunda test edilen BlizzaK LM005, “testin en iyisi” olarak değerlendirildi ve zirveye ulaştı. hem ıslak hem de kuru yollardaki sıralamalar. Lastik, özellikle güvenlikle ilgili ıslak zeminde frenlemede en yüksek puanı aldı ve test uzmanlarını “olağanüstü yol tutuşu ve en iyi suda kızaklama koruması” konusunda ikna etti. Kış uzmanı aynı zamanda çevre sıralamasında da en iyi yuvarlanma direnciyle öne çıktı: Auto Motor und Sport uzmanları, Blizzak LM005’i testin galibi ilan ederken “Akülü elektrikli araçlar için ilk tercih” diye özetledi.

“Bridgestone Blizzak LM005’imizin Auto Motor und Sport’taki test uzmanlarını bir kez daha ikna edebilmesinden çok memnunuz. Testte çeşitli tahrik konseptleri için olağanüstü performans özelliklerini kanıtlaması özellikle dikkat çekicidir. Performansı ve yüksek güvenlik rezervleri Bridgestone EMIA Tüketici Değişimi ve OE Başkan Yardımcısı Steven De Bock, “Yerlenme direncindeki birinci sınıf sonuç, geleceğe yönelik geliştirme yaklaşımımızı kanıtlıyor” dedi.

Bridgestone’un kış lastiği portföyünün lider ürünü olan Blizzak LM005, hem binek araçlarda hem de SUV’larda hassas kontrol, üstün kavrama ve mükemmel su dağılımı ile etkileyicidir. Kış lastiği, düşük sıcaklıklardaki mükemmel performansını ve ıslak yol tutuşunda AB lastik etiketi A’yı, belirgin zikzak şeklindeki sırt oyuklarına ve yenilikçi kauçuk bileşiğine borçludur. Blizzak LM005, gelişmiş performans özellikleriyle elektrikli ve hibrit araçlarla da uyumlu olup Bridgestone E8 taahhüdünü takip ederek daha sürdürülebilir mobiliteye katkıda bulunuyor.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here