Cooper, 4Mevsim Yeni Ticari Lastiğini Piyasaya Sürdü

0
1623

Cooper Tire Europe, Cooper Evolution Van Dört Mevsim lastiğini piyasaya sürdü. 3PMSF (Üç Tepe Dağ Kar Tanesi) onayına sahip, Lastiğin zorlu kış koşullarında bile iyi performans gösterdiğini gösteren lastik, kamyonet sürücülerini yıl boyunca ve hava durumu ne olursa olsun hareket halinde tutmak için tasarlandı.

Cooper’a göre, Cooper Evolution Van All Season’ın öne çıkan özellikleri arasında, güçlü ıslak ve kar performansı için optimize edilmiş sırt boşlukları ile birlikte eşit bir ayak izi üretirken tutarlı kavrama ve öngörülebilir viraj sağlayan yüksek teknolojili sırt deseni tasarımı yer alıyor. yüksek yiv ve blok kenar uzunlukları ve zikzak oluklar ile desteklenir. Bu avantajlar 3PMSF derecesi ile desteklenmektedir.

Cooper Evolution Van All Season, başlangıçta 15 ve 16 inçlik jantları kapsayan beş ebatta sunulacak. Sunulan boyutlar, 15 inç jantlar için 215/70R15 ve 16 inç jantlar için 205/65R16 ile 235/65R16 arasında değişiyor. 2022’de beş ebat daha ilave edilecek.

REKLAM

Cooper’ın minibüs lastiği serisi, halihazırda Evolution Van yaz ve WM-Van kış ürünlerini içeriyor. Cooper Evolution Van All Season’ı tanıtarak Cooper, artık tüm koşullar için bir kamyonet lastiği sunuyor.

Cooper Tire Europe Avrupa Teknik Merkezi genel müdürü Gavin Edwards şunları söyledi: “Cooper Evolution Van All Season ile, minibüs sürücülerine tek bir lastik setinde yıl boyunca performans sunabiliyoruz. Mevcut yazlık ve kışlık minibüs ürünlerimizin yanı sıra lastiği de yolda görmek için sabırsızlanıyoruz.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here