Yokohama GEOLANDAR X-CV Artık Mitsubishi Outlander için OE Lastik

0
2107

Yokohama Rubber Co., Ltd., şimdi Mitsubishi Motors Corporation’ın yeni Outlander SUV’ları için orijinal ekipman (OE) olarak GEOLANDAR X-CV’sini (Desen No. G99B) tedarik ettiğini duyurdu. 

Yokohama Rubber, yurtdışında satılan Outlander benzinli modellerinde kullanılan GEOLANDAR X-CV lastiklerini Temmuz 2021’de tedarik etmeye başladı ve Japonya, Avustralya ve diğer ülkelerde tanıtılacak PHEV modelleri için lastiklerin sevkiyatları bu yıl Kasım ayında başladı. SUV’lara 235/60R18 103H ebatlı lastikler takılıyor.

GEOLANDAR X-CV (Desen No. G99B) lastikleri, Outlander’ın manevra kabiliyetine katkıda bulunurken, PHEV’lerin çevresel faydalarını daha da artıran yüksek direksiyon dengesi ve keskin bir şekilde azaltılmış yuvarlanma direnci sunar. Ayrıca, yeni optimize edilmiş bir lastik deseni, yakıt verimliliğini artırmaya yardımcı olur.

GEOLANDAR, Yokohama Rubber’ın SUV’ler ve kamyonetler için küresel lastik markasıdır ve Şirket, SUV pazarında giderek çeşitlenen ihtiyaçları karşılamak için markanın ürün yelpazesinin genişlemesini hızlandırmaktadır. Outlanders için tedarik edilen GEOLANDAR X-CV, yedek lastik pazarında satılan daha önce geliştirilmiş GEOLANDAR X-CV lastiğine dayanmaktadır. GEOLANDAR X-CV, son yıllarda giderek artan bir şekilde yüksek hız performansına ve manevra kabiliyetine odaklanan yüksek performanslı crossover SUV’ler için geliştirilmiş karayolu arazi lastiklerinde yeni bir boyutu temsil ediyor.

Yokohama Rubber’ın mevcut orta vadeli yönetim planı olan Yokohama Dönüşüm 2023 (YX2023) kapsamında, tüketici lastikleri işi, yüksek katma değerli YOKOHAMA lastiklerinin, yani küresel amiral gemisi ADVAN markasının, GEOLANDAR SUV’ler için lastiklerin satış oranlarını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. ve kamyonetler ve çeşitli kış lastikleri. Bu strateji kapsamında uygulanan kilit girişimlerden biri, yeni otomobillerde orijinal ekipman olarak ADVAN ve GEOLANDAR lastiklerinin genişletilmesidir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here