YOKOHAMA’dan Yeni Advan Sport V107 UHP

0
2152

Yokohama, spor otomobiller, SUV’ler ve elektrikli araçlar için mevcut V105 serisinin yerini alacak olan yeni Advan Sport V107 ultra yüksek performans lastiklerini tanıttı.

Yeni V107 serisi ile ıslak ve kuru yol tutuş performansının yanı sıra yanal stabilitenin önemli ölçüde artması bekleniyor. Yeni bir asimetrik sırt tasarımı ve ayrıca kauçuk karkasta yapılan değişiklikler, lastiğin yanal baskılar altında deformasyona dayanmasına yardımcı olurken aynı zamanda yapısal rijitliği de iyileştirdi.

2020’den beri V107 serisi, bazı büyük SUV serilerinde AMG ve BMW M dahil olmak üzere özel OEM donanımları için bir dizi üreticiyle işbirliği içinde geliştirildi.

Bu lansman, 225/40 ZR18 ile 305/35 R23 arasında değişen 43 ebatla, yüksek performanslı otomobiller için isteğe bağlı yedek lastik olarak çalışmak üzere çok daha geniş bir ebat seçeneği sunuyor. 2022’nin başlarında piyasaya sürülen devasa yüksek performanslı SUV’ler. 2022’nin sonuna kadar toplam 80 ebat mevcut olacak.

Yokohama, EV’ye özgü herhangi bir değişiklik yayınlamamasına rağmen, donanımları uygundur, ısmarlama SUV spesifikasyon boyutları yanlarında bu şekilde belirtilecektir.

Yeni amiral gemisi yelpazesi hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki aylarda açıklanacak ve Yokohama, 2022 boyunca belirli pazarlarda kademeli bir lansman sunacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here