NEXEN TIRE İki Red Dot Ödülü Kazandı

0
1611

Önde gelen lastik üreticilerinden NEXEN TIRE, iki ürünün – N’Blue 4Season 2 ve N’blue 4 -Season Van – prestijli Alman Red Dot Ödülleri 2022’nin ürün tasarımı kategorisinde ana ödülüne layık görüldüğünü duyurdu.

N’Blue 4Season 2, yaz yağmurundan kış karına kadar çeşitli hava koşullarında üstün performans gösteren bir Dört Mevsim lastiğidir. Islak yollarda düzgün drenaj performansı için geniş bir oluk yelpazesi ve desen yüzeyindeki ince mikro manşet tasarımı sayesinde, “V” desen tasarımının ıslak yol ve kar performansı birinci nesil ürünlere göre geliştirilmiştir.

Omuz bloğu, tüm hava koşullarında istikrarlı yol tutuş performansı için blok sertliğini artıran 3D manşet teknolojisine ve testere bıçağı şeklinde şekillendirilmiş blok kenar tasarımına sahiptir ve karda frenleme performansını etkin bir şekilde geliştirir.

N’blue 4Season Van, özellikle minibüsler için tasarlanmış dört mevsim lastiğidir. Kötü hava koşullarında bile dengeli sürüş sağlamak için, ıslak yol yüzeyinde düzgün drenaj performansı için geniş bir boyuna ve enine oluk ve kar performansını güçlendiren dalga şeklinde bir manşet uygulanır.

REKLAM

Anormal aşınmayı önlemek için optimum desen tasarımı ile yol ile zemin yüzeyi eşit olarak korunur ve ağır yüklü bir minibüs aracın özellikleri göz önünde bulundurularak güçlendirilmiş bir yapı ve uzun ömürlü bileşik uygulanır.

2021 Japonya İyi Tasarım Ödülleri’nin ardından ürün, en prestijli uluslararası tasarım ödül kurumu tarafından tasarım rekabet gücüyle tanındı ve Red Dot Tasarım Ödülleri’nde (G-Mark) ana ödülü kazandı.

Bu arada, ödüllü N’Blue 4Season 2 ürünü, yaklaşan Tire Cologne 2022 etkinliğinde sergilenecek.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here