CMS’nin C33 Jant Modeline ABC Award 2022: The World of Mobility’den Büyük Ödül

0
1399

 

CMS ürün gamının en yeni üyesi C33 jant serisi, Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen ABC Award 2022: The World of Mobility’de, Ulaşım Kategorisi dahilinde bulunan, Otomotiv Parçaları ve Aksesuarları kategorisinde ödüle layık bulundu. Almanya’da faaliyet gösteren CMS Automotive Trading GmbH’nin 25. yılına özel olarak tasarlanan yeni jant serisi, üstün tasarım ve mühendislik seviyesine ek olarak uluslararası düzeydeki ürün kalitesiyle de ödülün sahibi oldu. 

Hafif alaşım jant sektöründe dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alan CMS Grup, ürün gamının en yeni üyesi olan C33 modeliyle, ABC Award 2022: The World of Mobility’de, Ulaşım Kategorisi dahilinde bulunan, Otomotiv Parçaları ve Aksesuarları bölümünde ödüle layık bulundu. C33 jant serisi ile CMS, üstün tasarım ve mühendislik gücünün yanı sıra, ürün kalitesini de uluslararası düzeyde tekrar gösterdi. Almanya’da faaliyet gösteren CMS Automotive Trading GmbH’nin 25. yılına özel olarak tasarlanan yeni jant serisi, geçmişten günümüze, yıllar içinde evrilen CMS tasarım dilini en iyi biçimde yansıtmasıyla bu anlamlı ödüle ulaştı. CMS C33 jant serisi, ABC Award 2022: The World of Mobility tarafından; “Dramatik ama zevkli tasarımıyla C33, CMS’nin yıllar boyunca geliştirilen tasarım dilinin doruk noktası. Köşeli çizgileri ve akıcı yüzeyleri, C33’e çarpıcı bir görüntü verirken, iyi düşünülmüş küçük detaylar karakterini zenginleştiriyor. Sadece zarif bir şekilde tasarlanmamış, aynı zamanda zorlu mekanik testlerden geçmek için de titizlikle üretilmiş. Neredeyse her otomobilde şık görünen hafif ve güçlü bir jant” olarak tanımlandı.

CMS CEO’su Ünal Kocaman: “Bu ödülle CMS’nin üstün kapasitesini ve yeteneklerini bir kez daha ispatlamış olduk”

Aldıkları sayısız ödüle bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşadıklarını belirten CMS CEO’su Ünal Kocaman; “Ürünümüzü tasarlayan ve geliştiren, Aftermarket ve Tasarım Bölümü başta olmak üzere; ödülü kazandıran C33 jantımızın, ilk fikirden nihai ürüne kadar gerçekleşmesi için doğrudan ya da dolaylı olarak katkıda bulunan tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum. En iyi otomotiv markalarına verilen bu ödülle CMS’nin üstün kapasitesini ve yeteneklerini bir kez daha ispatlamış olduk. Bu ödülü bizlere layık gören jüri üyelerine de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Yıllardır olduğu gibi gelecekte de müşterilerimizin, ürünlerimizi güvenle tercih etmeleri için bir diğer başarımızı tarihimize eklemiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

Ödüllere, disiplinlerarası jüri üyeleri karar veriyor

Her yıl Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen ABC Award, otomotiv endüstrisinin en iyilerini, tasarım, inovasyon ve marka bakımından çeşitli kategorileri içeren geniş bir yelpazede değerlendirerek ödüllendiriyor. Alman Tasarım Konseyi’nin ABC Award için bir araya getirdiği jüri, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinden gelen tasarımcı, marka uzmanları ve akademisyenlerin katılımıyla disiplinlerarası bir ekipten oluşuyor. Bu çok uluslu ve saygın jüri, katılımcıları ve ürünlerini sadece fikir, ürün estetiği, tasarım kalitesi ve fonksiyonellik bakımından değil, aynı zamanda geleceğe uyumluluk ve sürdürülebilirlik açısından da değerlendiriyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here