LASTSİS ile E-Fatura ve B2B Satışlarınızı Yönetin

0
1430

Lastsis; farklı bakış açısı, vizyoner yaklaşımları, yenilikçi geliştirmeleri ile her zaman bir adım önde.

B2B satışı yaparak ek satış geliri elde edebilmek artık zor değil. Ayrıca, Lastsisin ücretsiz E-Fatura özelliği sayesinde tek bir tıklama ile iş emirlerini E-Faturaya dönüştürebilmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. 

LASTSIS kullanan işletmeler, mevcut işlerini ve stoklarını Lastsis üzerinden yönetirken hiçbir iş akışını bozmadan ve ilave  iş gücü harcamadan B2B satışı yapabiliyor.Lastsis ile B2B müşterileriniz için kullanıcı açarken müşteriye özel indirim tanımlayabilir, stoklarınızın ne kadarını görmelerini istediğinizi seçebilirsiniz.Kullanıcılara tanımlayacağınız stok görme oranı ve indirim fiyatınıza göre, müşterileriniz online sipariş verebilirler.

Vermiş oldukları siparişleri, siz de mevcut iş akışınızda LASTSIS İş Emirleri alanında görebilirsiniz.Verilen siparişleri kabul ettiğiniz anda sipariş edilen ürün stoklarınızdan düşer ve müşteriniz siparişin tamamlandığını görebilir. Ayrıca müşterileriniz cari hesabına yansıyan sipariş ile mutabakatı hızla yapabilir ve gerçek zamanlı olarak tüm işlemleri takip edebilir. LASTSIS üzerinden E-Fatura kullananlar kesmiş oldukları e-faturaları da yine cari hesapları üzerinden görüntüleyebilirler.

REKLAM

Hem işletmenizde yapılan satışlar ve stok yönetimi, hem B2B satışlarınızı tek bir ekranda görmek ve satışlarınızı arttırırken tüm süreçleri bir arada yönetmek için tek ihtiyacınız LASTSIS.

Tek tıkla E-Fatura; Bildiğiniz gibi; birçok firma e-fatura sistemine kendi isteği veya yasal zorunluluklar gereği ile dahil oluyor. “Ücretsiz E-Fatura Modülü” ile LASTSIS, kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

E-faturaya geçmek için firmalar e-fatura çözümleri konusunda araştırmalar yapıyor ve bu süreçler oldukça kafa karıştırıcı olabiliyor, çünkü e-fatura için kullanılan programların firmaların kullandığı diğer yönetim sistemleri birlikte çalışmalarında ciddi sorunlar yaşanabiliyor.

Bir Lastik Depo ve Filo İş Yönetim Sistemiolab  “Lastsis” ise kendi sistemine entegre olarak çalışan E-fatura sistemi ile kullanıcılarına 360 derece çözümler üretmeye devam ediyor.

Şimdi e-Fatura Zamanı , Şimdi Lastsis kullanıcıları isterlerse tek bir tıklama ile yapmış oldukları işlemleri veya Toplu Fatura özelliği sayesinde kurumsal müşterileri için yapılan tüm işlemleri E-faturaya dönüştürebilir ve tek bir sistem üzerinden tüm işlemlerini, stoklarını, lastik otellerini, cari hesaplarını ve randevularını yönetebilir ve sektöre özel raporlar ile işlerini çok daha kolay şekilde gerçekleştirebilirler.

 

REKLAM

Lastsis kullanıcılarına ücretsiz olarak verilen E-Fatura Modülü sayesinde, farklı yazılımlara ilave ödeme yapmazsınız. Lastsis, E-fatura ve E-arşiv fatura çözümleri ile kâğıt, baskı, kargo, arşivleme gibi zaman ve para maliyetlerinizi minimum seviyelere düşürürsünüz.  

Lastsis çözümleri ile çalışanlarınızın operasyonel iş gücünü azaltarak daha verimli alanlarda faaliyet göstermesine olanak tanırsınız.  

Faturalarınız, Lastsis’in kullanımı kolay “İş Emirleri” sistemi içerisinden anında muhataplarına ulaşır. Gönderdiğiniz ve aldığınız faturaların usule uygun düzenlendiğinden emin olursunuz.  

Faturalarınız, Lastsis’in e-fatura iş ortağı olan UYUMSOFT’un sistemlerinde 10 yıl boyunca dört yedeklemeli ve 3DS şifreleme teknolojisiyle en güvenli şekilde saklanır. Faturalarınıza dilediğiniz an online olarak erişebilir, tekrar gönderme, görüntüleme ve pdf / baskı alma gibi işlemleri yapabilirsiniz.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here