AUTOMECHANİKA , Haziran Ayında 4 Fuar ile Dünyaya Kapılarını Açıyor

0
1542

Dünya çapında 13 etkinlikle Automechanika, dünyanın en başarılı B2B ticaret fuarı markasıdır. Sonunda neredeyse her yerde ticaret fuarlarına yeniden izin verildi ve Automechanika markası Haziran ayında en az dört etkinlik ve yıl sonundan önce planlanan beş etkinlikle güçlü bir başlangıç ​​yaptı.

İlk Automechanika 1971’de Frankfurt’ta gerçekleşti. Otomotiv endüstrisi giderek küreselleşirken, Automechanika 1990’lardan bu yana sürekli olarak dünya çapında yeni mekanlar ekleyerek onu takip etti. Automechanika Marka Müdürü Michael Johannes: “İki yıldan fazla süren pandemi ve devam eden tedarik zinciri sorunlarından sonra, Automechanika platformlarını ziyaret etmek, otomotiv yenileme pazarı sektöründe küresel ağ fırsatları arayan herkes için çok önemlidir. Önde gelen şirketler ve vizyoner ilk hamleler, yeni çözümlerini sergilemek için ticaret fuarlarımızı kullanırken, uzmanlar endüstrinin en acil zorluklarını tartışmak için buraya geliyor. Automechanika fuarları gelecekte inovasyonlar ve yeni teknolojiler, alternatif yakıtlar, tedarik zinciri çözümleri ve sürdürülebilirlik ile bilgi aktarımı gibi konulara giderek daha fazla odaklanacak.”


Otomotiv yenileme pazarından yaklaşık 130 ortak, destekçi ve lider dernek ile birlikte Messe Frankfurt, etkinliği şimdi 13 ülkede düzenliyor. 13 Automechanika fuarının her biri, bölgesinin gereksinimlerine göre uyarlanmıştır. Etkinliklerin rotasyonu nedeniyle, 2022’de dokuz Automechanika gösterisi (toplam 13’ten) gerçekleşecek.

Haziran 2022’de Automechanika Etkinlikleri Automechanika İstanbul (2-5 Haziran) ile başlıyor.

Automechanika İstanbul, en son Kasım 2021’de düzenlendiğinde, 60.634 profesyonel ziyaretçi ve 652 katılımcı firmayı ağırlamıştı. Messe Frankfurt ve Hannover Fairs Turkey arasındaki ortak girişim, 2001 yılındaki ilk çıkışından bu yana, Türkiye’nin en büyük ve en uluslararası ticaret fuarı haline geldi. Türkiye’nin Avrupa ve Asya arasındaki köprü konumu sayesinde Automechanika İstanbul, otomotiv endüstrisine dört ana bölge için doğal bir buluşma noktası sunuyor: Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Karadeniz bölgesi.

Automechanika Johannesburg (7-10 Haziran)

Haziran ayında yapılacak bir sonraki fuar, Güney Afrika’nın otomotiv servis endüstrisi için önde gelen uluslararası ticaret fuarı Automechanika Johannesburg. İlki 2009 yılında düzenlenen etkinliğe iki yılda bir tekrar Futuroad Expo Johannesburg eşlik edecek. Gösterinin öne çıkanları arasında, her ikisi de Frankfurt etkinliğinden tanıdık olan prestijli Automechanika İnovasyon Ödülleri ve Automechanika Akademisi’nin sunumu yer alıyor.

Automechanika Astana (23-26 Haziran)

Sıradaki Automechanika Astana, Kazakistan’ın Nur-Sultan kentinde yapılacak. Kazakistan, Orta Asya ve Hazar bölgesinde otomobil bakımı için yedek parça, otomobil bileşenleri, ekipman ve mallar için tek sergidir. Yeni ekonomik gerçekliklerde, Kazakistan, ticaret arzı kesintileri karşısında bölgenin merkezi ve Avrasya Ekonomik Birliği (EAEU) pazarının ülkeleri için kilit giriş noktası haline geliyor. Automechanika Astana, ticaret fuarı ailesinin en yeni üyesidir ve ilk çıkışını 2019’da yapmıştır.

Automechanika Ho Chi Minh City (29 Haziran – 1 Temmuz)

Haziran ayında gerçekleşen gösterilerin sonuncusu, Vietnam’ın otomotiv servis endüstrisi için önde gelen bölgesel fuarı olan Automechanika Ho Chi Minh City. Bu yılki gösterinin teması ‘Sergi, Atölyeler ve Eğlence’ ve fuarda ‘Automechanika Connected Exchange Konferansı’, ‘Match Up – yıl boyu süren bir iş eşleştirme programı’, ‘ Akıllı Fabrika ve Endüstri 4.0 Konferansı’, ‘Oto Servis Günü’, ‘Oto Servis ve Bakım Atölyesi’, ‘EMMA Vietnam – Araba Ses ve Modifikasyon Yarışması’ ve daha fazlası. Etkinlik 2017 yılında başlatıldı.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here