Giti AdvanZtech EV-Ready Stratejisi

0
501

Giti, Elektrikli Araçlar (EV’ler) için AdvanZtech lastik teknolojisini ilerleten EV’ye Hazır Stratejisini Başlatıyor, Giti Tire, GitiSportS2 ve GitiSynergyH2’yi içeren Giti AdvanZtech EV’ye hazır lastik stratejisinin tüm ayrıntılarını resmen duyurdu.

Giti markasının EV Ready stratejisi, üreticinin küresel olarak entegre, şirket çapındaki Ar-Ge sistemi olan AdvanZtech kullanılarak oluşturuldu.Teknoloji, sürüş deneyiminin temel alanları olan gürültü ve konfor, çevre dostu ve enerji tasarruflu, güvenlik, kalite ve dayanıklılık, kontrol ve akıllı teknoloji gibi konuları ele alan birinci sınıf lastikler yaratmak için tasarlandı.

Bundan böyle tüm yeni lastiklerin yanaklarında AdvanZtech EV’ye hazır logosu bulunacak ve 16″ ile 21″ arasındaki seçili UHP ve HP lastik ebatlarında, içten yanmalı motorlu (ICE), hafif ve şarj edilebilir hibrit (MHEV ve PHEV) ve akülü elektrikli (BEV) araçlar için doğru seçim olduğunu gösterecek.

Giti mühendisleri, GitiSportS2 ve GitiSynergyH2’nin ıslak yüzeylerde iyi tutuşu korurken maksimum menzil için düşük yuvarlanma direnci sağlamaya devam etmesini ve tüm aktarma organlarında sessiz ve konforlu bir sürüş sunmasını sağladı.

Giti Tire (Avrupa) PCR, SUV, Hafif Kamyon Genel Müdür Yardımcısı Fabio Pecci-Boriani şunları söyledi: “EV’ye hazır lastikler genellikle ICE, MHEV, PHEV ve BEV araçlarda kullanılıyor ve bayilerin stok yönetimini kolaylaştırırken son kullanıcıların araçları için optimize edilmiş bir lastik satın almasını sağlayarak her iki dünyanın da en iyisini sunan bir çözüm sunuyor.

“Daha da önemlisi, bunlar aynı zamanda Giti Tire’ın daha sürdürülebilir ve çevre dostu lastikler yaratma yönündeki genel stratejisinin ayrılmaz bir parçasıdır.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here