YOKOHAMA Europe yeni Başkanını ve yeni Başkanını duyurdu

0
2478

YOKOHAMA, Gregorio Borgo’nun YOKOHAMA’nın Avrupa genel merkezi Yokohama Europe GmbH’nin Başkanı ve CEO’su olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyar. 10 Ekim 2021’den itibaren Yokohama Europe GmbH’nin Başkanı olacak olan mevcut Başkan Hiroyuki Shioiri’nin yerini aldı.

Gregorio Borgo, yeni görevinden önce 2018’den beri Prometeon Tire Group’un Operasyon Direktörü olarak görev yapmaktadır. Lastik endüstrisindeki 26 yıllık deneyimi boyunca, Pirelli İtalya’daki farklı rolleri aracılığıyla çeşitli pozisyonlarda görev almış ve sayısız pazarda derin bilgiler edinmiştir. , Çin ve Japonya diğerleri arasında.

Mevcut Başkan Hiroyuki Shioiri konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Gregorio’nun YOKOHAMA’nın Avrupa Başkanı rolüne atanmasıyla, Avrupa pazarında hedeflerimize ulaşmak için doğru lidere sahip olduğumuza ikna olduk. Bu yıl boyunca YOKOHAMA, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Polonya, Slovakya gibi zaten çeşitli pazarları Yokohama Europe GmbH ile birleştirdi. Gregorio, ülkeleri bir araya getirmek ve markamız için parlak bir geleceğe ulaşmak için çok kültürlü deneyime ve bilgiye sahiptir. Avrupa’ya Yokohama Dönüşümü 2023 ve ötesine rehberlik edeceğinden eminiz.”

Yokohama Dönüşümü (YX2023), YOKOHAMA’nın gelecek yıllarda büyüme platformu görevi gören üç yıllık (2021-2023) orta vadeli yönetim planıdır. YX2023’ün İK stratejisi, şirketin yönetim ve idari düzeylerindeki personeli güçlendirmek için personel sisteminde reform yapmayı, ortamdaki değişikliklere hızla yanıt verebilecek daha güçlü bir organizasyon inşa etmeyi ve tüm çalışanlara fayda sağlayacak çalışma tarzı reformları uygulamayı içerir. Şirketin CSR sloganı “Geleceği Önemsiyor” doğrultusunda, ESG girişimleri çevre dostu ürünler sağlamaya, karbon nötrlüğü sağlamaya ve YOKOHAMA operasyonlarına ev sahipliği yapan topluluklardaki faaliyetleri desteklemeye odaklanmaya devam edecek. Yönetim ayrıca kurumsal yönetimi güçlendirecek ve şirketin güvenli, emniyetli ve konforlu işyerleri yaratma çabalarını sürdürecektir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here