Prometeon, İtalya milli futbol takımlarının Resmi Lastik Ortağı oldu

0
834

Prometeon Lastik Grubu ile İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) arasında yapılan bu anlaşma ile endüstriyel lastik üreticisi, 2024-2026 üç yıllık dönemde tüm İtalyan milli futbol takımlarının Resmi Lastik Ortağı oldu.

Şirket, 2024-2026 üç yıllık dönemde erkek, kadın ve genç takımlarla ortaklık kuracak. İtalyan Futbol Federasyonu (FIGC) ile çok uluslu endüstriyel lastik şirketi arasındaki ortaklık, bugün Coverciano’da FIGC Başkanı Gabriele Gravina ve baş antrenör Luciano Spalletti’nin katılımıyla duyurulacak. Roberto Righi: “Azzurri’nin hayaline katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Prometeon için bu, markanın görünürlüğünü artırmak için büyük bir fırsat”.

Ortaklık Coverciano’da FIGC Başkanı Gabriele Gravina , milli takım baş antrenörü Luciano Spalletti ve şirketin İcra Kurulu Başkanı Roberto Righi’nin katılımıyla resmileştirildi .

Prometeon Tire Group CEO’su Roberto Righi “Milli futbol takımı, tüm ülkeyi futbol tutkusunda ve dünyanın en popüler sporunda en üst seviyelerde rekabet etme arzusunda birleştiriyor. Yetenek, kazanma arzusu ve her şeyden önce sporun temelleri olan takım ruhu Prometeon için de temel değerlerdir. Üstelik bu iş birliği, hem iş ortaklarımız hem de çalışanlarımız için marka görünürlüğünü ve deneyimini geliştirmek adına önemli bir fırsat” dedi.
FIGC Başkanı Gabriele Gravina: “Prometeon’u İtalya milli futbol takımlarının Resmi Lastik Ortağı olarak memnuniyetle karşılıyoruz ve şirkete ulusal tarafa katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Güvenilirliği ve performansı artırmayı amaçlayan devam eden araştırmalar, tüm çeşitli deneyimlerimizde ortak olan temel faktörlerdir ve her zamankinden daha iddialı hedeflere ulaşmak için bir ekip olarak birlikte çalışacağız”.

Grup halihazırda SBK Dünya Şampiyonası’nda yer alıyor ve Parma Calcio’nun ana sponsoru olmasının yanı sıra Pata Yamaha Prometeon WorldSBK Resmi Takımının ortak şampiyonluk ortağıdır . Artık FIGC ile yapılan anlaşma, Prometeon markasının görünürlüğünü şirketin çeşitli iletişim platformları aracılığıyla ve en önemli uluslararası yarışmaların son aşamalarına hazırlık aşamasında planlanan çok sayıda yüz yüze etkinlik sayesinde daha da artırmasına olanak tanıyacak. 2024 ve 2026’da yapılacak.

Prometeon logosu, basın toplantılarının arka planında ve oyun sahalarındaki LED duvarlarda yer alacak. Üstelik Prometeon lastikleri, Azzurri ekibinin seyahat ederken kullandığı otobüsü donatacak .

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here