PRINX, Salzburg’daki AutoZum Fuarında Olacak

0
752

PRINX, Salzburg AutoZum fuarında (20–23 Haziran) birkaç prömiyeri birlikte kutlayacak . Yeni fuar standı da bunlardan biri. Yeni tasarım basit, modern ve güçlü görünüyle öne çıkacak. Şirket , marka alanında kendi binek otomobil lastikleri ile kardeş markaları olan Austone ve Fortune ticari araç lastiklerini tanıtacak .

PRINX, Salzburg’daki AutoZum’da yenilikçi, modern ve sürdürülebilirlik odaklı markanın kendine güvenen premium görünümünde yeni tasarım standıyla ziyaretçileri karşılayacak.
Avusturya’nın en büyük ve en önemli otomotiv satış sonrası platformunda PRINX, binek otomobil, otobüs ve kamyon sektörlerindeki mevcut ürün portföyünde ki lastikleri sergiliyor. Standın kompakt tasarımı (Salon 2, No. 202), ziyaretçilere ürün yelpazesine hızlı bir genel bakış sağlayacak. Ziyaretçiler daha sonra elektrikli araçlar ve geleneksel motorlu araçlar için çeşitli lastik konseptleri hakkında dijital ekranlar aracılığıyla ve PRINX ekibinden daha ayrıntılı bilgi alabililecekler.

Yeni stand, Prinx Tire Europe GmbH tarafından İtalyan ajans Zebrah ve Alman etkinlik ajansı Mekom ile birlikte tasarlandı.Stand tarzı , birinci sınıf bir marka olarak PRINX’in marka değerlerine dayanmaktadır. Güçlü görsel dil, kararlılığı, doğaya yakınlığı ve sürdürülebilirliği aktarır. Aynı zamanda, lastiklerin nasıl sunulduğuna ilişkin mimari, bir marka ayrımı yaratıyor. Avrupa Genel Müdürü Thomas Wohlgemuth , “PRINX, ziyaretçiyi standın merkezine çekerek net bir odak noktası oluşturuyor” diye açıklıyor . “Grubun kendi markaları olan Austone ve Fortune da 105 m 2’lik stant alanında yana kaydırılmış olarak sergileniyor . Bu, uyumlu ve net bir genel tablo ortaya çıkarıyor.”

PRİNX AutoZum’da Aşağıdaki Ürünleri Sergileyecek

Binek otomobiller için PRINX, ‘X’ lastik ailesini ve Quattura 4S modelini sergiliyor. Tam olarak bu aralığın kalitesi yakın zamanda Milano’daki bir basın sürüş etkinliğinde gösterildi. X ailesi ürünleri, alternatif motorlu araçlar için özel olarak geliştirilmiş yaz lastikleridir. XLab Comfort ve XNex Sport, şarj başına daha fazla menzil için optimize edilmiştir ve birinci sınıf tasarıma özel önem verir. Toplam 69 ebatta mevcutturlar. Dolayısıyla X-Serisi, önde gelen otomobil üreticilerinin premium segmenti de dahil olmak üzere binek otomobil ve SUV segmentlerinde geniş bir araç modeli yelpazesini kapsar.

Piyasaya yeni sürülen dört mevsim lastiği Quattura 4S de etkileyici önemli verilerle ikna edici. 3PMSF donanımına ve T-Y hız endeksine sahip yüksek performans, karda ve buzda parlıyor, ancak daha çok ıslak zeminde frenleme değerleri ile büyülüyor. Benzinli ve dizel araçlar (14 ila 20 inç) için dört mevsim lastiği 29 ebat mevcuttur.

Şirket, kamyonlar, otobüsler ve römorklar için Fortune ve Austone markalarının dahili ürün çeşitlerini kullanıyor. Toplam 6 model stantta ticari araç izleyicisinin ilgisini paylaşıyor. Gösterilen kamyon lastiklerinden ikisi, bölgesel ve uzun mesafeli nakliye için tasarlanmıştır ve TÜV Süd tarafından onaylanmıştır.

Şirketin TH135 ve C901 lastikleri de ilk kez uzman izleyicilerin beğenisine sunulacak.

C901 – 275/70 R22.5 , 152/149 J 18PR – kamu,belediye otobüsü taşımacılığında yoğun aşınmaya yönelik bir lastiktir. Güçlendirilmiş yanakları, yüksek kilometre performansı ve yağmurda ve karda iyi yol tutuşu ile esnek bir şekilde konumlandırılabilen şehir içi otobüs lastiğidir.

 

 

Mega treylerler için 445/45 R19.5 160 J 22PR versiyonundaki TH135, tüm zorlu koşullar için aşınmaya dayanıklı bir treyler lastiğidir. TH135, zorlu hava koşullarında bile yüksek kilometre potansiyeli ve mükemmel yol tutuşu sunarak otoyolda, bölgesel taşımacılıkta ve şehir trafiğinde kullanıma uygundur.

Her iki yeni gelişme de kaplama için çok uygundur ve elbette 3PMSF olarak işaretlenmiştir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here