Yepyeni MINI COOPER, standart donanımda Vredestein yaz, dört mevsim ve kış lastik seçenekleriyle sunulacak

0
621

BMW Group, yeni MINI Cooper’ın Cabrio, üç ve beş kapılı versiyonları için orijinal ekipman (OE) olarak Vredestein yaz, dört mevsim ve kış lastiklerini seçti.

215/40 R 18 89Y XL ebadındaki Vredestein Ultrac, seçili MINI Cooper serisi için yeni bir standart yaz lastiği donanımı olarak sunulacakken, dört mevsim lastiğiyle belirtilen otomobil varyantları artık 215/45 R 17 91H XL ebadındaki Quatrac Pro ile donatılabilecek. Kış lastiği seçeneğinin gerekli olduğu pazarlar için, MINI Cooper artık 195/50 R 17 89H XL ebadındaki Vredestein Wintrac Pro ile tedarik edilecek. Vredestein lastikleri Avrupa’da Apollo Tyres tarafından üretiliyor ve BMW Group’un İngiltere, Oxford’daki özel MINI üretim tesisine tedarik edilecek.

Bu, BMW Group ve Apollo Tyres arasındaki son anlaşma olup, geçen yıl X1, X2 ve 5 Serisi modelleri (225/55 R18 102Y XL) için Vredestein Ultrac tedarik etmek üzere başlayan bir anlaşmanın ardından, X1’in (205/65 R17 100Y XL) varyantlarını tedarik etmek üzere yapılan önceki bir anlaşmanın uzantısı olarak inşa edildi. Apollo Tyres ayrıca Ultrac’ı BMW 2 Serisi Active Tourer için üç farklı boyutta (205/65R16 95W, 205/60R17 97W XL ve 225/50R18 99W XL) sunuyor.

MINI müşterilerine sahiplik döngüsü boyunca daha fazla destek sağlamak amacıyla Ultrac, Quatrac Pro ve Wintrac Pro lastikleri, yedek parça pazarında ve BMW Group’un bayileri aracılığıyla satışa sunulacak.

Apollo Tyres Ticari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yves Pouliquen şunları söyledi: “BMW Group ile genişleyen ilişkimiz, Grubun performans, sürücü memnuniyeti, güvenlik ve verimlilik konusundaki stratejik önceliklendirmesiyle uyumlu, çeşitli yeteneklere sahip lastikler yaratmaya odaklanmamızın bir kanıtıdır.”

Ultrac yaz lastiği, ‘A’ AB lastik etiketi derecesiyle sertifikalandırılmış, olağanüstü ıslak tutuş performansı sunar. Optimize edilmiş yan duvar yapısı ve artırılmış esneklik bölgesiyle lastik, daha yüksek hızlarda bile sürüş konforu ve sessiz bir sürüş sunar.

Wintrac Pro, zorlu koşullarda kullanım için sertifikalandırılan ‘Üç Zirveli Dağ Kar Tanesi’ sembolüne sahip, performans odaklı özel bir kış lastiğidir. Islak tutuş için ‘B’ AB lastik etiketi derecesine sahip olan lastik, ıslak yollarda durma mesafelerini en aza indirir ve karlı yüzeylerde tutuş ve çekişi destekleyen açılı merkez olukları ve omuz yivleriyle donatılmıştır.

Quatrac Pro, Apollo Tyres’ın beğeni toplayan ultra yüksek performanslı dört mevsim lastiğidir. Vredestein lastiği, çeşitli koşullarda üstün yol tutuşu ve kısa fren mesafeleri sunar. Özellikle yüksek performanslı araçlar için geliştirilen lastik, önde gelen Avrupa yayınlarında çok sayıda bağımsız test ödülü almış ve ıslak zeminde sınıfının en iyisi yol tutuşu ve performansıyla test uzmanlarını etkilemiştir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here