Müzik Deyince Sonuna Kadar Gidenler Bridgestone Studio’da

0
3411

Brisa, bu defa lastikleriyle değil müzikle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz dokuz ay boyunca hepimizi yepyeni bir düzende yaşamaya iten pandemi süresince müzikseverlerin konser deneyimleri sekteye uğrasa da içlerindeki müzik aşkı hiç bitmedi. Bridgestone, hepimizin sahip olduğu bu renkli tutkudan yola çıkarak bu dönemde evlerimizde, çeşitli dijital ortamlardan deneyimlediğimiz müziğin birleştirici gücünden yararlanıyor ve tüketicileri ile müzik üzerinden bağ kurmak için Bridgestone Studio YouTube projesini hayata geçiriyor!

Son yıllarda herkesin büyük ilgi gösterdiği ve Spotify Türkiye’de dinlenen Top 50 şarkının ağırlığını oluşturan rap müziği sahiplenerek bu süreçte farklılık yaratmayı amaçlayan Bridgestone Studio projesi, rap müziğin sevilen isimlerinden Ege Çubukçu moderatörlüğünde 90’lar ve günümüz pop ve rock müziğinin bilinen sanatçılarının hit olmuş şarkılarının rap versiyonları ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  

Her biri ortalama 20’şer dakika uzunluğunda ve iki haftada bir YouTube’da yayınlanacak olan bu deneyim videolarında izleyicileri, müziğin yanı sıra katılan ünlü isimlerin, hayatlarında “sonuna kadar gittikleri” anları anlattıkları ve şarkılarının hikâyelerinden bahsettikleri keyifli sohbetleri de bekliyor.

Bridgestone Studio projesinde Göksel, Derya Köroğlu, Güliz Ayla, Kalben ve Gökhan Türkmen, Sertab Erener gibi ünlü isimler yer alacak. Çekimleri Kenan Doğulu’nun müzik stüdyosu Doğulu Studio’larında yapılan projenin ilk videosu yarın Bridgestone Türkiye YouTube kanalında yayınlanacak. İlk videonun konuğu ise 90’lara Amerika’da çekilen klibiyle damga vuran “Yaşandı Bitti” şarkısıyla Burak Kut! 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here