Dünyada Bir İlk RONAL GROUP’tan CO2-NÖTR JANT

0
4715

RONAL GROUP’un çevresel ve sosyal sorumluluklarını yerine getirme misyonu olan PLANBLUE sürdürülebilirlik konseptinde bir başka kilometre taşı haline gelecek, karbon nötr çözümü sunuyor.

RONAL GROUP, şu anda türünün tek örneği olan bir ürünü piyasaya süren dünyadaki ilk şirkettir: yeni RONAL R70-Blue. Binek otomobil tekerleği, karbon nötr bir çözüm olarak piyasaya sürülecek ve RONAL GROUP’un çevresel ve sosyal sorumluluklarını yerine getirme misyonu olan PLANBLUE sürdürülebilirlik konseptinde bir başka kilometre taşı haline gelecek.

RONAL R70-Blue, yenilikçi, bütünsel olarak sürdürülebilir bir üründür. Jant Almanya’da% 100 yeşil elektrik kullanılarak üretilmiştir ve çoğunlukla% 100 geri dönüştürülebilir olan yeniden kullanılmış alüminyumdan oluşmaktadır. RONAL GROUP, yüksek kaliteli alüminyum sağlayan katı sürdürülebilirlik kriterlerine uyumu garanti eden 2018’den beri Alüminyum Yönetim Girişimi’nin (ASI) bir üyesidir.

“R70-Blue jantı geliştirirken, kaynakları kullanan ve yeniden kullanan rejeneratif bir sistem olan beşikten beşiğe yaklaşımını benimsedik. R70-Blue da dahil olmak üzere alüminyum% 100 geri dönüştürülebilir – bir jant  yeni bir janta dönüştürülebilir, ” diyor ürünün arkasındaki fikri açıklayan Grup Satış Başkan Yardımcısı Patrick Lämmli. R70-blue diğer çevre dostu ve sosyal yönleri de kapsar. Bunlar arasında çim lifi ve geri dönüştürülmüş kağıt içeren ekolojik ambalajlar ve Landau’daki Alman üretim tesisinden Forst’taki lojistik merkezine kısa nakliye yolları yer alıyor. Aksesuarlar, fiziksel ve zihinsel engelli kişiler için bölgesel atölyelerde paketlenmiştir.

2016 gibi erken bir tarihte RONAL GRUP, PLANBLUE sürdürülebilirlik konseptiyle, “İşimiz”, “Dünyamız” ve “İnsanlarımız” alanlarında iddialı hedefleri ile önemli bir yol belirledi. Bunlar, “Sürdürülebilir ve yenilikçi ürünler”, “Enerji ve iklim” ve “Çalışan gelişimi, iş sağlığı ve güvenliği” konuları ile ilgilidir ve sürekli olarak izlenir ve değerlendirilir.

“İklim korumasını şekillendirmek istiyoruz ve bu nedenle ürünlerimizin, tedarik ettiğimiz malların, üretim ve lojistik süreçlerimizin karbon ayak izini azaltmak için net hedeflerimiz var. Sürdürülebilirlik alanında iyi bir örnek oluşturmak ve eylemlerimiz için sorumluluk almak istiyoruz, ”diyor RONAL GROUP Grup Çevre Müdürü Judith Pietschmann.

REKLAM

Sürdürülebilirliğe odaklanmanın yanı sıra, RONAL R70-Blue – tüm RONAL ve SPEEDLINE CORSE ürünleri gibi – kaliteye ve görünüme büyük önem verir. Yeni jant on çarpıcı, hafif dengelenmiş telli sportif bir tasarıma sahiptir. Merkezde ki türbin benzeri kontur, janta  daha da büyük bir dinamik kazandıran optik bir rotasyon etkisi yaratır. Alttan kesme işlemi de ağırlığını optimize etti.

RONAL R60-Blue janttan sonra, R70-Blue , RONAL GROUP portföyündeki ikinci sürdürülebilir üründür. Orbit gri ve Platin gümüş yüzey kaplamalarında 7,5 × 18 inç olarak mevcuttur, 5 delikli montajlara sahip çok çeşitli araçlar için tasarlanmıştır ve çok çeşitli kompakt ve orta menzilli modellere uyar, bu da onu özellikle yeni nesil için uygun kılar elektrikli ve hibrit otomobiller  VW ID.3, Mercedes A-Serisi ve CLA için, Avrupa genelinde kayıtsız bir ECE tak ve çalıştır modeli olarak mevcuttur. Yakıt tasarruflu lastiklerle birleştirildiğinde, yuvarlanma direnci de en aza indirilerek yakıt tüketimi azaltılabilir.

RONAL R70-blue, 2021 Ocak ayının sonundan itibaren piyasada satışa sunulacak.Tüm RONAL jantlar, sıkı test spesifikasyonları altında ve OEM kalitesinde üretilir.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here