Ferhat Değer Şirketler Grubunda Yeni Atamalar

0
1213

Ferhat Değer Grubu şirketlerinden Tyresupply.com ve Lastikborsası.com yeni atamalar açıklandı.

Avrupa’da Stratejik Bir Adım; Tyresupply.com’un Genel Müdürü Uğur Gönnetlioğlu oldu!

Lastikborsası.com’un Satış ve Pazarlama Müdürü Uğur Gönnetlioğlu, Tyresupply.com’un Genel Müdürü olarak atandı.

Tyresupply.com, Lastikborsası.com’un, merkezi Almanya’da bulunan ve Avrupa’da 44 ülkeye hizmet veren yeni lastik ve jant e-ticaret platformudur.

Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevinde şirketin stratejik başarılarına önemli katkılarda bulunan Uğur Gönnetlioğlu, Türkiye’deki etkili çalışmaları, stratejik hamleleri, yenilikçi yaklaşımları ile şirketin büyüme sürecinde önemli başarılara imza atmış ve Lastikborsası.com’un pazardaki konumunu güçlendirerek önemli hedeflere ulaşılmasına büyük katkı sağlamıştır.

Tyresupply.com’da Genel Müdür olarak göreve başlayan Gönnetlioğlu, uluslararası arenada Avrupa’daki organizasyonun yönetimi ve geliştirilmesi ile ilgili sorumlulukları üstlenecektir.

Lastikborsası.com Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Değer; ‘Uğur Gönnetlioğlu’na yeni görevinde başarılar diliyor ve Tyresupply.com’da sergileyeceği başarıların uluslararası alanda da büyük yankı uyandıracağına inanıyoruz’ dedi.

Görkem Oksal, Lastikborsası.com’da Yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Olarak Atandı!

 

Lastikborsası.com, dinamik ve deneyimli bir liderin ekibe katıldığını duyurdu. Şirketin yeni Türkiye Satış Müdürü olarak Görkem Oksal atandı.

Lastikborsası.com’un satış stratejilerini yönlendirmek üzere Türkiye Satış Müdürü olarak göreve getirilen Görkem Oksal, tüm deneyimleri ve etkili yönetim becerileri ile sektördeki başarılı kariyerine Lastik Borsası’nda devam edecektir.
Ferhat Değer Şirketler Grubu Genel Müdürü Levent Yener “Görkem Oksal’ın sektörel bilgisi, iletişim becerileri, dinamik sosyal yapısı ve deneyimleri şirketimizin, ulusal pazarlarda daha da güçlenmesine önemli katkılar sağlayacaktır, kendisine olan güvenimiz ve desteğimiz tamdır, yeni görevinde başarılar diliyoruz’ açıklamasında bulundu.

Oksal, iş dünyasındaki kariyerine 2004 yılında İnci Holding’de İstanbul ve Kuzey Batı Bölgeleri Satış Temsilcisi olarak adım atmıştır. 2008 yılında Goodyear’da çalışmaya başlayarak Bolu, Sakarya, Bursa ve İstanbul bölgelerinde satış temsilciliği görevlerinde bulunmuş, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde Saha Satış Müdürü olarak liderlik yapmış, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri Bölge Satış Müdürü olarak görev almıştır.

2018-2022 yılları arasında Prometeon Tyre’de Ege Bölge Satış Müdürü ve İstanbul-Marmara Bölge Satış Müdürü olarak önemli başarılara imza atan Oksal, son olarak Tatko Lastik’te Kuzey Bölgeleri Bölgeler Satış Müdürü olarak görev yapmıştır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here