ZC Rubber, IAA Transportation 2024’te Yeni WESTLAKE Kamyon Lastiklerini Tanıttı

0
516

ZC Rubber, Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen IAA Transportation 2024’te yeni WESTLAKE Gen II kamyon lastiklerini resmen tanıttı. Avrupa pazarına özel olarak tasarlanan WESTLAKE Gen II serisine eklenen bu ürünler, şirketin filolar için performans, güvenlik, sürdürülebilirlik ve maliyet verimliliğini artırma taahhüdünü sergiliyor.
IAA’daki en önemli vurgulardan biri, uzun mesafe uygulamaları için kapsamlı, çevre dostu bir lastik çözümü olarak WSL2, WDL2 ve WTR2’nin tanıtılmasıydı.

Bu yeni lastikler, enerji verimliliğini ve çevre dostu olmayı vurgulayan son teknoloji tasarımlar ve çarpıcı görünümler içeriyor. Ultra Hybrid Formula yuvarlanma direncini en aza indirirken, en son Ön Gerilim Kontur Teorisi (PSCT) lastik profili deformasyonunu azaltarak daha az düzensiz aşınma ve daha fazla dayanıklılık sağlıyor. Her lastik ayrıca, yuvarlanma hasarına karşı üstün direnç, uzatılmış lastik ömrü ve garantili denge ve güvenlik sunan Belt-Wrap Teknolojisi (BWT) ile donatılmıştır ve operatörlere uzun mesafeli uygulamalarda gönül rahatlığı sağlar.

ZC Rubber Avrupa Satış Direktörü Leo Liao, “Bu lastikler, ticari araç lastiği sektöründe sürdürülebilirlik ve verimlilik için yeni bir ölçüt belirleyerek Avrupa filolarının maliyetleri düşürmesini ve operasyonel verimliliği en üst düzeye çıkarmasını sağlıyor” dedi. “Yenilikçi tasarım yoluyla çevresel etkiyi azaltma taahhüdümüz, bu son ürün yelpazesine yansıyor.”

Etkinlik ayrıca, ZC Rubber ile Avrupa’da WESTLAKE lastiklerinin önde gelen distribütörü olan Pneuhage arasındaki 10 yıllık başarılı ortaklığı da işaret etti. Ticari Pneuhage Grubu Ürün Grubu Yönetimi Başkanı Robin Brucke, WESTLAKE Gen II serisine yönelik pazar lansmanı ve müşteri tepkisinden duyduğu yüksek memnuniyeti dile getirdi. “WESTLAKE Gen II ürünleri pazar odaklıdır ve diğer önemli performans özelliklerinden ödün vermeden yuvarlanma direncinde gözle görülür iyileştirmeler sağlar. Brucke, “ZC Rubber’ın başarısından heyecan duyuyoruz ve bu olağanüstü ürünleri müşterilerimize oldukça rekabetçi bir fiyat noktasında sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Heyecana ek olarak, Arsenal Efsanesi Robert Pires 16 Eylül’de WESTLAKE standında özel bir görünüm sergiledi ve ZC Rubber’ın Arsenal Futbol Kulübü’nün Resmi Küresel Lastik Ortağı olarak rolünü daha da vurguladı. Pires katılımcılarla etkileşime girdi ve “Perfect Shot” yarışmasına katılarak ziyaretçilere özel Arsenal markalı ürünler kazanma şansı sundu ve etkinlikte canlı ve ilgi çekici bir atmosfer yarattı.

Bu yeni ürün lansmanları ve önemli ortaklıkların kutlanmasıyla ZC Rubber, Avrupa filoları için yüksek kaliteli, sürdürülebilir ve uygun maliyetli lastik çözümleri sunarak inovasyonun sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here