Mitas Yeni HC 1000 Radyal Lastiği Tanıttı

0
1743

Mitas, yeni nesil kendinden tahrikli tarım ilaçlama makineleri için iki yeni Yüksek Kapasiteli (HC) radyal lastiği piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Mitas tarım lastikleri Ürün Müdürü Pavel Kott, “En yeni lastiklerimiz, tamamen yeni nesil makineler için ve boyut ve özelliklerde zorluklara göğüs germeye hazır,” dedi.HC 1000 srisinde VF 650/65R38 ve VF 750/60R46, yüksek yük kapasitelerine ve çalışma hızlarına dayanacak şekilde tasarlanmış  iki yeni NRO (Dar Jant Seçeneği) ebatlardır.

VF (Çok Yüksek Esneklik) tasarımı, %40’a varan daha yüksek yük kapasitesi, gelişmiş çekiş, zemin koruması ve mahsul verimi dahil olmak üzere net faydalar sağlar. Eşsiz NRO yapısı sayesinde, çiftçiler sıradan jantlara uyması amaçlanan yeni VF lastiklerini kullanarak daha da fazla tasarruf edebilirler.  Yeni Mitas lastikleri, düşük basınçlarda bile güvenli bir uyum ve daha uzun bir kullanım ömrü sağlar.

“Mitas’ta, müşterilerimizin yaptığı tüm işler için güvenilir bir çözüm sağlamak istiyoruz. HC 1000 serisine yaptığımız en yeni eklemelerimiz, en yeni nesil yüksek yüklü ve kendinden tahrikli püskürtücüler konusunda ABD’li orijinal ekipman üreticileri için şimdiden büyük umut vaat ediyor. Bu ilk başarıyı görünce, bu lastikleri dünya çapındaki müşterilere sunmaktan heyecan duyuyoruz,” diye ekledi Kott.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here