Triangle Tyre , Yeni Mobil App Uygulamasını Tanıttı

0
2243

Çin’in önde gelen lastik üreticilerinden ve dünyanın en büyüklerinden biri olan Triangle Tyre, Triangle Tyre adlı yepyeni bir mobil uygulamayı piyasaya sürdü.

Uygulama, Triangle’ın dünyanın en büyük 4. üreticisi olduğu segment olan Yolcu’dan Ticari ve Hareketli lastiklere kadar tüm ürün kategorileri için Avrupa tabanlı bir katalog görevi görüyor.

Temel özellikler şunlardır:

  • Her bir lastik hakkında ayrıntılı bilgi: boyut, hız ve yük değerleri, ıslak zeminde frenleme, gürültü ve yakıt verimliliği için Avrupa etiketleme değerleri
  • Her bir ürünün resimleri ve teknik özellikleri
  • İndirilebilir pdf katalogları (PCR, TBR, OTR)
  • Push bildirimleri
  • Araştırma
  • Triangle Tire global sitesine bağlantı

Anında bildirim özelliği, kullanıcıları en yeni ürün tanıtımları ve ürün yelpazesi genişletme konusunda güncel tutar.

Kataloğu indirme imkanı, kullanıcılara ürün detaylarına ve veri sayfalarına çevrimdışı erişim sağlar ve bilgilerin her zaman erişilebilir olmasını sağlar.

Uygulama, bilgileri parmaklarının ucunda tutması gereken distribütörler, perakendeciler, satış temsilcileri ve filo yöneticileri için ideal bir araçtır.

Triangle Tyre, yeni ürün geliştirmeleri, modern pazarlama destekleri ve dijital araçları ile ticari müşterilere ve tüketicilere mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya kendini adamıştır.

Triangle Tire Europe pazarlama direktörü Angelo Giannangeli: “Yeni mobil uygulamamız sayesinde herkes geniş Passenger, 4×4, kamyonet, SUV, Kamyon, Otobüs ve Earth Moving lastikleri yelpazemize göz atabilir ve markamızı daha yakından tanıyabilir. Mümkün olduğunca fazla bilgi sağlamak istiyoruz ve bu uygulamanın Üçgen lastiklerle ilgilenen herkes için değerli bir kaynak olacağını umuyoruz”.

Google Play veya Apple mağazalarından indirilebilen uygulama, Android ve iOS akıllı telefon ve tabletlerle uyumludur. Android sürümü 8.0 ve iOS 13 veya üzeri gereklidir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here