MatraX Lastikleri: Eşsiz “Sürüş Performansının” Keşfi

0
1707

MatraX Lastikleri markası, kendisini lastik endüstrisinde yeni ve aynı zamanda en yüksek standartları karşılamaya ve birçok tanınmış lastik üreticisiyle omuz omuza olmaya adamış bir markadır. Küresel pazar piyasasında bir dizi model süren yeni bir marka olarak MatraX (www.matraxtyres.com), otomobil tutkunlarının ilk tercihi olmayı hedefliyor.

Markanın kökleri Portekiz’de ve 50 yıllık geleneği, sıkı kalite kontrolü ve yenilikçi teknolojileri ile tanınan Alves Bandeira Grubu’nda atılmıştır. Markanın lansmanı 2021’de gerçekleşirken, Matrax’ın yenilikçi lastik modelleri, spor otomobiller, SUV’lar, UHP ve PCR araçları için modeller içeren serisi ise piyasaya yeni çıktı.

Farklı Araçlar ve Sürüş Stilleri için Lastikler

MatraX lastiklerinin temel özellikleri, lastiğin modern sürücünün sürüş stiline ve ihtiyaçlarına uygun olmasını sağlanması noktasında üretimine gösterilen özel dikkatle başlar. Markanın misyonu, sürücülerin beklentilerini aşmaktır.

REKLAM

MatraX lastiklerini bu yıl Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Tire Cologne fuarında (24-26 Mayıs 2022) görebilirsiniz. MatraX’in yeni model serisini duyurması bekleniyor. Yani URCOLA modelini ultra performanslı bir yaz lastiği olarak, MORUCHA’yı lüks ve performans sedanları için yüksek performanslı bir lastik modeli olarak ve çoğunlukla şehir içi trafikte küçük ve kompakt araçlar için ideal olan COLOMA modelini göreceğiz.

“Çoğu lastik modeli için geçerli olan temel özelliklerden bazıları, temas gürültüsünü azaltan ve ısı oluşumunu ve yuvarlanma direncini en aza indiren sofistike yüzeye sahip olmasıdır. Alves Bandeira International ve MatraX Lastiklerinin CEO’su André Bandeira, ”Sonuç olarak, lastiğin beklenen ömrü daha fazla, daha iyi sürüş deneyiminden bahsetmiyorum bile” dedi.

MatraX’in sundukları bununla da sınırlı değil – marka ayrıca maceralar ve keşifler için tasarlanmış, orta ve büyük SUV’lara ve dört mevsim kullanılabilen crossover’lara uyan VERAGUA serisine de sahip. Buna ek olarak marka, lastik yelpazesini ticari ve dört mevsim lastikleri de kapsayacak şekilde genişletmeyi planlıyor. Yönlü desene sahip dört mevsim kullanılabilen çeşit MURUBA olarak adlandırılırken, GAMA adı ticari MatraX lastiklerine ayrılmıştır.

“Lastiklerimizin üretiminin arkasında birçok önemli süreç var – yenilikçi teknoloji, sıkı kalite kontrol ve yüksek düzeyde güvenlik standartları. MatraX lastikleri, her ihtiyaca uygun geniş bir ürün yelpazesinde kaliteli lastikler geliştirme yolunu belirlemiş ve her zaman maksimum performans ve yol tutuşu ile sessiz bir sürüş sağlamıştır.”

Otomotiv Parçaları Sektöründe 50 Yıllık Mükemmellik ve İnovasyon

Alves Bandeira grubu, otomotiv parçaları pazarında hakimiyet konusunda net bir vizyona sahiptir. Lastiklerin yanı sıra, Matrax’ın sunduğu ürün yelpazesinde yağlayıcılar ve aküler de bulunuyor. Şirket, yenilikçi sürüşü ve tedarik zincirlerini yeni pazarlara genişletme konusundaki 50 yıllık deneyimi ile aslında otomotiv parçalarının önde gelen ihracatçıları arasında yer alıyor.

MatraX Lastiklerinin daha iyi bir sürüş deneyimi için yenilikçi teknolojiler kullandığı ortada. Bunun bir diğer sağlam kanıtı, şirketin yağlayıcılar, aküler ve diğer otomotiv parçalarını da içeren geniş teklifidir. Bütün bunlar MatraX’ı otomotiv endüstrisindeki ünlü markalar listesinde konumlandırmaya hazırlanıyor.

Şirket, yaptığı resmi açıklamada, ”Müşterilerimize lastik mühendisliği ve sürdürülebilir üretim uygulamalarımıza ne kadar bağlı olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.

MatraX Lastiklerinin sloganı, her lastiğin parçası olan tüm temel özellikleri kapsayan “Sürüş Performansı”dır. Bununla birlikte, markanın lastik serisi dört ana kategoriye ayrılmıştır: En yüksek Performans, Birinci Sınıf Touring, Macera ve Keşif ve Ticari.

Urcola, Coloma, Morucha, Muruba ve Veragua modellerinin tümü, farklı araçların benzersiz özelliklerinin yanı sıra farklı sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Tasarımları, tüm yüksek kaliteli özellikleri temsil eder, ancak en önemlisi, arkasındaki detaylara gösterilen özen, güvenlik, kullanım, yakıt ekonomisi ve performans söz konusu olduğunda mükemmelliğe ulaşır.

MatraX lastikleri, bu rekabetçi pazarda mükemmelliğin temel ilkelerinden biri olarak inovasyon, tasarım, güvenlik ve güven ruhundan güçlü bir şekilde etkilenmektedir.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here