Kumho Tire, AC Milan ile sponsorluk anlaşması imzaladı

0
735

Kumho Tire, İtalyan AC Milan ile 2023/2024’ten 2027/2028’e kadar beş sezonluk resmi lastik ortağı olmak için bir sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Lastik üreticisi KUMHO TIRE, futbol kulübü tesislerinde, web sitelerinde ve sosyal medyada çeşitli markalaştırma ve reklam kampanyaları yürütecek ve böylece markayı AC Milan’ın iç saha maçlarında dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarına beş dilde gösterecek.

Kumho Tire CEO’su Jung Il-taik, “Büyük bir uluslararası hayran kitlesine sahip, dünyaca ünlü bir futbol kulübü olan AC Milan ile birinci sınıf bir ortaklık kurmaktan çok memnunuz.” dedi. “Bu ortaklığı, marka bilinirliğimizi küresel olarak artırmak ve kendimizi birinci sınıf bir marka olarak konumlandırmak için bir dizi faaliyet başlatmak için kullanacağız.”

Kumho Tire ayrıca İtalyan futbol kulübüyle ortak etkinlikler ve tanıtım faaliyetleri yürütme ve küresel taraftarlarıyla doğrudan iletişim kurma hakkını da elde etti.
“Kumho Tire’ı Premium İş Ortakları ailemize katmaktan ve birlikte yepyeni bir yolculuğa başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ortak değerlerimiz ve ortak vizyonumuz sayesinde, ortaklığımız hem sınırları zorlamak hem de yenilikleri sürdürmek için bize ilham verecek. AC Milan CEO’su Giorgio Furlani  dedi.

AC Milan’ın Gelirden Sorumlu Başkanı Casper Stylsvig, “Kumho gibi bir ortakla birlikte bir yolculuğa başlamak bizi gururlandırıyor ve markamızın dünya çapındaki 500 milyondan fazla hayranıyla küresel etkisine ve geçerliliğine tanıklık ediyor.” “Bu yeni yolun, kendimize koyduğumuz tüm hedeflere birlikte ulaşmamızı sağlayacağından eminiz.

Kumho Tire’nin Birleşik Krallık’ta Tottenham Hotspur, Almanya’da Bayer 04 Leverkusen ve Çek Cumhuriyeti’nde FK Mladavoleslav ile resmi küresel ortaklıkları bulunmaktadır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here